• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha Factory Team: Δηλώσεις
Ανταγωνιστικοί οι J. Lorenzo και Ben Spies
Νέα 01/02/2011 - 09:47

Η πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Sepang ήταν εποικοδομητική για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. Οι Lorenzo και Spies κατετάγησαν 2ος και 5ος αντίστοιχα.

Οι μοτοσυκλέτες τους ήταν βαμμένες σε μαύρο χρώμα, όμως αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου οι YZR-M1 θα έχουν το μπλε χρώμα, καθώς πρόκειται να γίνουν και τηλεοπτικά γυρίσματα για τα 50 χρόνια παρουσίας της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών.

 

Ο Jorge Lorenzo εξέφρασε την χαρά του για το αποτέλεσμα των σημερινών δοκιμών και σημείωσε:

«Κάναμε κάποιους γύρους έχοντας αλλάξει ρυθμίσεις και είδαμε βελτίωση. Δεν ήταν μεγάλη η αλλαγή, σε σχέση με τις δοκιμές στην Βαλένθια, όμως η φετινή μοτοσυκλέτα δεν γλιστράει πολύ και μπορούμε ν’ ανοίξουμε νωρίτερα το γκάζι στην έξοδο της στροφής.

Επίσης, παρατήρησα ότι μπορώ να κινούμαι πιο γρήγορα μέσα στη στροφή. Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που έκανα δοκιμές με Αlpinestars και πρέπει να συνηθίσω. Προς το τέλος των δοκιμών πιέσαμε περισσότερο και το ίδιο θα κάνουμε και αύριο.»

 

O Ben Spies, πέμπτος στην κατάταξη, δήλωσε:

«Ήταν ωραία σήμερα! Αν και ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός, οδηγήσαμε αρκετά, αλλά αποφύγαμε να κάνουμε πολλούς γύρους για να μην κουραστούμε την πρώτη ημέρα. Τις επόμενες δύο θα δοκιμάσουμε πολλά και στην μοτοσυκλέτα και στα ελαστικά της Bridgestone. Η πρώτη ημέρα με τη νέα μου ομάδα ήταν εκπληκτική, όλοι τους συνεργάζονται πολύ καλά. Κινήθηκα ταχύτερα απ’ ό,τι στον περσινό αγώνα σε αυτήν την πίστα και αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη μου στην ομάδα και την μοτοσυκλέτα.»

 

Ο Wilco Zeelenberg, Team Manager του J. Lorenzo, τόνισε:

«Εξεπλάγην από την ταχύτητα του Jorge παρά το γεγονός ότι είχε να οδηγήσει δύο μήνες. Συνήθως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Μας έδωσε αρκετές πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα ώστε να αποφασίσουμε τι πρέπει ν’ αλλάξουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των δοκιμών της πρώτης ημέρας.»

 

Ο Massimo Meregalli, Διευθυντής της Yamaha Factory Racing Team και Team Manager του B. Spies επεσήμανε:

«Έπειτα από αυτή την ανάπαυλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που άρχισαν οι δοκιμές. Οι αναβάτες μας κινήθηκαν γρήγορα και σημείωναν ταχείς χρόνους συνεχώς. Αύριο θα δοκιμάσουμε κάποιες αλλαγές για να συλλέξουμε πληροφορίες.»

Επόμενο άρθρο »

Ανακούφιση για τον ώμο του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δηλώσεις των M. Simoncelli, H. Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα