• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia και Biaggi ευχαριστημένοι από τις δοκιμές
Aprilia και Yamaha πήγαν στην Αυστραλία
Νέα 30/11/2010 - 19:21

Παρά το ότι αυτήν την εποχή έχει αρχίσει το αυστραλιανό καλοκαίρι, το σχόλιο του Max Biaggi για την πρώτη μέρα του τεστ στο Phillip Island, ήταν ότι αισθάνθηκε όπως όταν είναι χειμώνας. 

Ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» έγραψε καλύτερο χρόνο στο 1.32.4, στους 71 γύρους που έκανε. Υπήρχαν μόνο 4 οδηγοί στην πίστα, αυτοί των εργοστασιακών ομάδων της Aprilia και της Yamaha. Ο Leon Camier, που είναι ο ομόσταυλος του Biaggi και για την Yamaha οι Eugene Laverty και Marco Melandri.

Ο Laverty σημείωσε τον 2ο καλύτερο χρόνο, ο Melandri ήταν 3ος και ο Camier 4ος.

Ο Biaggi είπε:

«Αυτή δεν ήταν ποτέ μια καλή πίστα για μας και πάντα δυσκολευόμασταν λίγο. Το πιο θετικό της ημέρας είναι το μπροστινό της Οhlins για το 2011.»

Ο Biaggi μίλησε και για τους κανονισμούς που άλλαξαν και επιβάλλουν οι εκκεντροφόροι να κινούνται από αλυσίδα, γεγονός που ανάγκασε το ιταλικό εργοστάσιο να εγκαταλείψει τις αλλαγές που είχε κάνει φέτος.

«Χάσαμε λίγη δύναμη, αλλά η μεταφορά της παραμένει όπως ήταν. Στη διάρκεια της χρονιάς θα ξαναβρούμε αυτήν τη δύναμη με διάφορα βήματα στην εξέλιξη,» είπε ο Ιταλός, που αναφέρθηκε και στον δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις δοκιμές, αλλά και στα σκληρά για την εποχή λάστιχα, αφού είναι τα ίδια με τα οποία θα τρέξουν τον Φεβρουάριο, στις αρκετά πιο ζεστές συνθήκες.

Οι ανεπίσημοι χρόνοι είναι:

Biaggi 1.32.4 (Aprilia)

Laverty 1.32.9 (Yamaha)

Melandri 1.33.3 (Yamaha)

Camier 1.33.5 (Aprilia)

 

Επόμενο άρθρο »

7 οδηγοί Superbike τεστάρουν στην βροχή

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Doohan στον Αγώνα των Πρωταθλητών (ROC)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα