• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά του 2011!
Με τις δοκιμές της Moto2
Νέα 08/11/2010 - 14:56

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Δυνατός αέρας αυτήν τη στιγμή στην πίστα της Valencia, που όμως έδιωξε τα σύννεφα που χθες το βράδυ έφεραν βροχή και κόντεψαν να χαλάσουν την πρώτη μέρα δοκιμών, ενόψει της αγωνιστικής χρονιάς 2011.

Χθες το βράδυ έγινε το πατροπαράδοτο πάρτυ του τέλους της χρονιάς, μετά την απονομή του Πρωταθλήματος, στο οποίο έδωσαν το παρόν όλοι σχεδόν οι οδηγοί του MotoGP και αρκετοί των 125 και της Moto2. Η νέα κατηγορία είναι αυτή που ήδη ξεκίνησε τις δοκιμές και σε λίγο θα μπορούμε να σας μεταδώσουμε τους χρόνους και τις πρώτες εντυπώσεις οδηγών που άλλαξαν ομάδα, είτε νέων στην κατηγορία, όπως οι Mika Kallio, Aleix Espargaro, Pol Espargaro. Michelle Piro, Bradley Smith, Andrea Boscoscuro, Kenan Sofuoglu, Tito Rabat, Max Meukirchner.

O Colin Edwards για παράδειγμα δοκιμάζει επίσημα την Moto2 της Tech3, ώστε να προσφέρει κάτι στην εξέλιξή της.

Ο Andrea Iannone που θα οδηγεί για την περίφημη ομάδα του Ucchio (βλέπε Valentino Rossi πίσω από το project!), σήμερα δοκιμάζει την μοτοσυκλέτα του Elias, αφού η ομάδα Gresini Team δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τους οδηγούς της, μετά την υπογραφή του Sofuoglu με την Technomag και την απόρριψη από μέρους του της πρότασης του Fausto Gresini.

 

Colin Edwards
Colin Edwards
Xavier Simeon
Xavier Simeon
Mika Kallio
Mika Kallio

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Έγινε η μεγαλοπρεπής Απονομή του Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Abraham νικητής – έκπληξη

Χορηγοί