• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Abraham νικητής – έκπληξη
Ο Τσέχος πήρε την πρώτη του νίκη σε ένα δραματικό φινάλε της Moto2
Νέα 07/11/2010 - 19:57

O Karel Abraham πάλεψε δυνατά για μια θέση στο βάθρο και πήρε την καλύτερη στον τελευταίο γύρο, όταν ο Elias έκανε ένα λάθος και έπεσε, αφού κτύπησε τον Iannone, τη στιγμή που πέρασε τον Simon. O 19χρονος Τσέχος εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα και πέρασε πρώτος κερδίζοντας. 

Ο Andrea Iannone(Fimmco Speed Up) πήρε τη 2η θέση, αλλά ο Julián Simón (Mapfre Aspar) με την 3η θέση του πήρε το #2 στο Πρωτάθλημα, με 2 βαθμούς διαφορά.

Ο Scott Redding (Marc VDS Racing Team) – που έγινε ο μικρότερος οδηγός στην ιστορία με 50 συμμετοχές σε GP –έδωσε μάχη αρχικά για το βάθρο αλλά έμεινε 5ος, πίσω από τον Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing), που τα πήγε καλά στο 2ο μέρος του αγώνα, όπως συνηθίζει άλλωστε.

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) και ο εντυπωσιακός και πάλι Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), ‘εδωσαν μάχες για τις πρώτες θέσεςι αλλά έπεσαν και οι δύο.

Οι Alex de Angelis (JiR Moto2), Simone Corsi (JiR Moto2), Sergio Gadea (Tenerife 40 Pons), Dominique Aegerter (Technomag-CIP) και Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up), συμπλήρωσαν τη δεκάδα, ενώ ο Elías, μετά την πτώση του επέστρεψε στην πίστα και τερμάτισε 30ος.

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Εκπληκτική νίκη του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Smith νικητής, ο Marquez Πρωταθλητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα