• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Smith νικητής, ο Marquez Πρωταθλητής
Ο Ισπανός οδηγός πήρε την 4η θέση που του έδωσε τον Τίτλο
Νέα 07/11/2010 - 19:40

Ο 17χρονος Marc Márquez ήταν το πρόσωπο της ημέρας στην Valencia, αφού με την 4η θέση που πήρε, κατέκτησε και τον πρώτο του Τίτλο στα 125cc και έγινε ο 2ος μικρότερος οδηγός της ιστορίας – μετά τον Capirossi – που παίρενι Πρωτάθλημα στα Grand Prix. 

O οδηγός της Red Bull Ajo Motorsport έκανε ένα ήσυχο αγώνα, ενώ ενδεχομένως να μπορούσε να κυνηγήσει τη νίκη ή τουλάχιστον ένα βάθρο. Ο Márquez τελείωσε τη χρονιά με 310 βαθμούς, με 10 νίκες, 12 βάθρα και 12 pole position.

Ο μεγάλος νικητής του αγώνα είναι ο Βρετανός Bradley Smith, στην πρώτη του φετινή νίκη, πριν μεταπηδήσει του χρόνου στην Moto2. Ο Βρετανός έσπασε ένα σερί 26 νικών στην κατηγορία από Ισπανούς οδηγούς.

Τον Smith ακολούθησε ο ομόσταυλος Nico Terol (Bancaja Aspar) – ο μόνος που είχε μαθηματικά ελπίδες για τον Τίτλο απέναντι στον Márquez. Όμως στο τέλος του αγώνα υπέκυψε στις πιέσεις του Pol Espargaró (Tuenti Racing) και αρκέστηκε στην 3η θέση.

Οι Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo), Esteve Rabat (Blusens-STX), Tomoyoshi Koyama (Racing Team Germany) – στο 100ο του GP, Efrén Vázquez (Tuenti Racing), Randy Krummenacher (Stipa-Molenaar Racing) και Luis Salom (Stipa-Molenaar Racing), συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Ο Abraham νικητής – έκπληξη

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ασημένια μοτοσυκλέτα για τον Elias!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα