• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live Moto2: Εντέλει… Elias στην pole
Ο πρωταθλητής, ταχύτερος στα δοκιμαστικά
Νέα 06/11/2010 - 21:01

O πρώτος Πρωταθλητής στην ιστορία της κατηγορίας Moto2 του Παγκοσμίου, o ισπανός Toni Elias, κέρδισε και την τελευταία pole της χρονιάς, στα σημερινά δοκιμαστικά της Valencia, βάζοντας πλώρη για νίκη στον αυριανό αγώνα, με στόχο να πετύχει οκτώ νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αναβάτης της Gresini-Moriwaki κατάφερε να κερδίσει στη διαδικασία των δοκιμαστικών, τη μάχη για την pole position έναντι του γερμανού Bradl – νικητή του προηγούμενου αγώνα στην Πορτογαλία, για ένα δέκατο του δευτερολέπτου, τη στιγμή που ο ιταλός Iannone κατετάγη τρίτος.

 

Ο Andrea Iannone που έχει σημειώσει εφέτος τρεις νίκες στην κατηγορία πρέπει να τερματίσει σε τέτοια θέση αύριο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ώστε να μαζέψει έξι βαθμούς παραπάνω από τον ισπανό Julian Simon (7ος στα δοκιμαστικά, λόγω τεχνικών προβλημάτων), έτσι ώστε να καταφέρει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και ο Scott Redding (Marc VDS Racing Team), που μας είπε ότι αισθάνεται πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη και έτοιμος να επωφεληθεί από τις μικρές βελτιώσεις σε όλα τα σημεία της μοτοσυκλέτας που έχουν γίνει με το νέο σασί της Suter. Στην 2η σειρά της εκκίνησης ο Alex de Angelis (JiR Moto2) θα έχει δίπλα τον νεοφερμένο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), που αγωνίζεται με την μοτοσυκλέτα του Shoya Tomizawa. 

O Tούρκος οδηγός στην συνέντευξη που ακολούθησε τις δοκιμές, στην οποία ανακοινώθηκε ότι του χρόνου θα αγωνίζεται με την Technomag-CIP και το σασί του Suter, είπε στον απεσταλμένο μας ότι αύριο μπορεί να είναι ανάμεσα στους διεκδικητές της νίκης. Στον γρήγορό του γύρο ήταν ήδη με φθαρμένο ελαστικό και πιστεύει ότι μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη σειρά αν είχε βρει έστω έναν ακόμη καθαρό γύρο νωρίτερα.

Στην 2η σειρά επίσης οι Julián Simón (Mapfre Aspar) και Carmelo Morales (Racing Team Germany), με το ενδιαφέρον στη μάχη Iannone – Simón, για το #2 του Πρωταθλήματος. Στην 3η σειρά οι Karel Abraham (Cardion ab Motoracing), Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing), Jules Cluzel (Forward Racing) και Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up).

Οι τρεις οδηγοί που έπεσαν στις Κατατακτήριες είναι οι Mike di Meglio (Mapfre Aspar), Axel Pons (Tenerife 40 Pons) και Raffaele De Rosa (Tech 3 Racing), χωρίς κανείς τους να πάθει τίποτε.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live 125: Ο Marc Márquez δίνει τη μάχη για τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Stoner 1ος, ο Pedrosa ευχάριστη έκπληξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα