• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live 125: Ο Marc Márquez δίνει τη μάχη για τον Τίτλο
Για 12η φορά ξεκινά φέτος από την pole position
Νέα 06/11/2010 - 21:27

Ο Marc Márquez είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί και ο πιο γρήγορος οδηγός των 125 φέτος. Αυτό δείχνουν και οι 12 pole positions που πήρε. Με 17 βαθμούς διαφορά από τον Nico Terol, χρειάζεται μια 8η θέση για να κατακτήσει τον πρώτο του Τίτλο. Όμως στους αγώνες ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού. Ένας μικρός δίχρονος κινητήρας μπορεί να κολλήσει!, ένας αντίπαλος μπορεί να πέσει επάνω σου και να σε βγάλει εκτός αγώνα. Έτσι ο 17χρονος Ισπανός θα πρέπει να έχει και λίγο τύχη αύριο. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα αγωνιστεί με το μυαλό του περισσότερο στον Τίτλο παρά στην νίκη. Αλλά αν είναι εκεί μπροστά και αισθάνεται άνετα γιατί όχι να πάρει και τα δύο. Ο οδηγός της Red Bull Ajo Motorsport σημείωσε 1’39.564 στον ταχύτερό του γύρο, με τους ομόσταυλους της Bancaja Aspar, τους Terol (+0.108) και Bradley Smith (+0.148) να τον ακολουθούν. 

Ο ομόσταυλος του Marquez, ο Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo) συμπληρ’ώνει την πρώτη σειρά. Ο Pol Espargaró (Tuenti Racing), που ήταν ο ταχύτερος το πρωί, έμεινε στην 5η θέση στις Κατατακτήριες, με τους Esteve Rabat (Blusens-STX), Efrén Vázquez (Tuenti Racing) και Luis Salom (Stipa-Molenaar Racing) μαζί του στην 2η σειρά. Adrián Martín (Team Aeroport de Castelló), Randy Krummenacher (Stipa-Molenaar Racing), Tomoyoshi Koyama (Racing Team Germany) και Jonas Folger (Team Ongetta) αποτελούν την 3η σειρά της εκκίνησης.

Οι wild card συμμετοχές Taylor Mackenzie (KRP MMCG) – γιός του οδηγού των 500cc Niall - και John McPhee (KRP Bradley Smith Racing) κατατάχτηκαν στις θέσεις 29 και 31. Από κει αρχίζουν όλα όμως!

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Swarovski και επιχρωμίωση για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Super Stoner στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα