• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Ο Stoner 1ος, ο Pedrosa ευχάριστη έκπληξη
Ο Ισπανός σημείωσε τον 2ο χρόνο και έδειξε άνετος
Νέα 06/11/2010 - 12:38

Ο Αυστραλός που όπως γράψαμε στο ξεκίνημα των ΕΔ3, μπήκε δυναμικά, κατέβασε τον χρόνο του στο 1’36.664, λίγο καλύτερος χρόνος από αυτόν του Lorenzo χθες. Ο Stoner οδήγησε πολύ καλά, με τον γνώριμο επιθετικό του τρόπο και ανταμείφτηκε με έναν πολύ καλά χρόνο, λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου πάνω από το δικό του ρεκόρ πίστας που είχε σημειώσει το 2008. 

Η ευχάριστη έκπληξη για την Honda είναι η απόδοση του Dani Pedrosa που οδήγησε και αυτός τέλεια, ξεπερνώντας τους πόνους στην αριστερή του κλείδα, σε μια αριστερόστροφη πίστα. Ο Ισπανός με 1’32.945 βελτίωσε κατά 1’’ ολόκληρο δευτερόλεπτο το χθεσινό του χρόνο και συγχρόνως επανέφερε την τάξη στον τομέα της τελικής ταχύτητας, με 310.9 χλμ/ώρα, που είναι η υψηλότερη για τις ΕΔ3.

Ο άλλος Ισπανός, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, δεν κατάφερε να πλησιάσει τον χθεσινό του χρόνο και έμεινε τρίτος 0.453 του δευτερολέπτου πίσω από τον Stoner.

O Marco Simoncelli επιμένει στις πολύ καλές εμφανίσεις και είναι στην 4η θέση, βελτιώνοντας μάλιστα κατά 3 δέκατα το χρόνο του.

Ο Ben Spies φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμένου αστραγάλου του και είναι 5ος, μπροστά από τον Andera Dovizioso.

O Randy De Puniet και πάλι κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην 7η θέση, καθώς αύριο αποχαιρετά την LCR Honda, στην 200η του εμφάνιση σε GP!

O Barbera και ο Hayden είναι η 2η και 3η Ducati, σχεδόν 8 δέκατα από το χρόνο του Αυστραλού.

Τη δεκάδα κλείνει ο Valentino Rossi, που παρά το ότι βελτίωσε το χθεσινό του χρόνο, δεν μπορεί να ακολουθήσει τους πρώτους.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Super Stoner στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Τέλειος καιρός για το ξεκίνημα της 2ης μέρας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα