• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: Super Stoner στην pole position
Βελτιωμένος ο Rossi, o Lorenzo δυνατός, o Simoncelli φοβερός!
Νέα 06/11/2010 - 21:01

Ο Casey Stoner έκανε λίγους αλλά καλούς γύρους. Με χρόνο 1’31.799 «έσπασε» τα χρονόμετρα και πήρε την pole position με διαφορά 0.331 του δευτερολέπτου, που θεωρείται τεράστια για την μήκους 4005 μ. πίστα. 

Ο Jorge Lorenzo – με νέο εκθαμβωτικό κράνος - βελτίωσε και αυτός το χρόνο του σημαντικά, με 1’32.130, αλλά δεν έφτανε για να απειλήσει τον Αυστραλό, που δείχνει να είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει με νίκη την Ducati.

Ο Ισπανός από την πλευρά του είπε ότι αύριο θα τα δώσει όλα για να του κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ ο αστάθμητος παράγοντας θα είναι ο Valentino Rossi, που στο τέλος κατάφερε να βρει κάτι στην Yamaha M1 και να ξεκινάει 4ος.

Ο καλός του φίλος Marco Simoncelli είναι ευτυχισμένος με την πρώτη του εκκίνηση από την πρώτη σειρά στην μεγάλη κατηγορία. Πρώτη Honda επίσης στην 3η θέση ο ψηλός Ιταλός, παρά το ότι είναι μόλις προτελευταίος σε τελική ταχύτητα με 303.7 χλμ/ώρα, αρκετά λιγότερα από τα 312.4 του Pedrosa που με ίδια μοτοσυκλέτα είναι πρώτος στη σχετική λίστα.

Πίσω από τους 2 Ιταλούς ο Nicky Hayden που για άλλη μια φορά δείχνει δυνατός στις Κατατακτήριες. Ο άλλος Αμερικανός ο Ben Spies ακολούθησε στην 6η θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του και συμπατριώτη του Colin Edwards.

O Dani Pedrosa στην 8η θέση, είναι η 2η Honda, όχι πολύ χαρούμενος που αναγκάζεται να τρέξει τραυματίας μετά την πρόσφατη εγχείρησή του, αλλά μπροστά από τον ομόσταυλο Andrea Dovizioso. Τη δεκάδα κλείνει ο Marco Melandri, ίσως στην τελευταία του εμφάνιση σε MotoGP, αφού κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναγυρίσει από τα WSBK, που θα αγωνίζεται του χρόνου.

Ο Carlos Checa που μετά από τρία χρόνια επέστρεψε για λίγο, τα πήγε πολύ καλά, αφού είναι μόλις 1.7’’ δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο και μάλιστα μπροστά από τον Alvaro Bautista!

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live 125: Ο Marc Márquez δίνει τη μάχη για τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Stoner 1ος, ο Pedrosa ευχάριστη έκπληξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα