• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril: Δραματικός αγώνας με νικητή τον Márquez
Ο 17χρονος πήρε την 10η νίκη του φέτος
Νέα 31/10/2010 - 21:32

 

Ο Marc Márquez έκανε ένα λάθος στο γύρο παρατήρησης του δεύτερου μέρους του Αγώνα των 125, έπεσε και κινδύνεψε να μείνει πίσω, ξεκινώντας από την τελευταία θέση. Όμως μετά από μια φανταστική εκκίνηση πέρασε 13 οδηγούς!! και έστριψε 4ος! Στους 9 γύρους που έμειναν στο Β’ σκέλος του αγώνα που είχε διακοπεί λόγω βροχής, πάλεψε για την πρώτη θέση, παρά το ότι η ομάδα του του έβγαζε συνεχώς ταμπέλα ότι είναι ΟΚ 3ος ή 2ος. Τελικά πέρασε τους Nico Terol και Brandley Smith και πήρε μια φοβερή νίκη, που τον φέρνει κοντά στον πρώτο του Τίτλο, αφού τώρα προηγείται με 17 βαθμούς διαφορά από τον Terol.

Ο Espargaró, ο άλλος από τους διεκδικητές του Τίτλου, φόρεσε βρόχινα λάστιχα και πλήρωσε το τίμημα με μια 10η θέση, που τον αφήνει εκτός παιχνιδιού.

Οι Jonas Folger (Team Ongetta), Luis Salom (Stipa-Molenaar Racing) και Alberto Moncayo (Andalucia Cajasol), συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.

Στο σκέλος του Αγώνα, πριν τη βροχή, οι Luca Marconi (Team Ongetta) και Jasper Iwema (CBC Corse), έπεσαν και τραυματίστηκαν. Οι Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo), Adrián Martín (Team Aeroport de Castelló), Danny Kent (Lambretta Reparto Corse), Louis Rossi (CBC Corse), Simone Grotzkyj (Fontana Racing) και Esteve Rabat (Blusens-STX), είχαν επίσης πτώσεις, ευτυχώς ανώδυνες.

 

Τώρα ο Márquez στοχεύει σε μια 11η νίκη στην Valencia, ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ Valentino Rossi στα 125cc, που πέτυχε το 1997. Όμως μπορεί απλά να κάνει μια προσεκτική ρποσπάθεια και να πάρει το Πρωτάθλημα με μια 10η θέση.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

O Toni Elias στην Honda – LCR το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril: Πειστική 8η νίκη του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα