• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril: Πειστική 8η νίκη του Lorenzo
O Rossi δεν τα κατάφερε! Φοβερή μάχη για την 3η θέση
Νέα 31/10/2010 - 21:06

Ο Jorge Lorenzo πήρε την 8η φετινή του νίκη και την 3η συνεχόμενη στο Estoril, κερδίζοντας τον Valentino Rossi που στο ξεκίνημα του Αγώνα φάνηκε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη, κάτι που το ήθελε πολύ. 

Όμως και ο Lorenzo από την πλευρά του ήθελε αυτήν τη νίκη, την πρώτη του ως Πρωταθλητής, ώστε να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος, άσχετα με τους τραυματισμούς των αντιπάλων του. Ο Ισπανός μετά τη μέση του Αγώνα έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων και όχι μόνο εκμηδένισε τη διαφορά των 1.7’’ δευτερολέπτων που είχε κάνει ο Ιταλός, αλλά πέρασε μπροστά και σχετικά εύκολα σε μερικούς γύρους έκανε διαφορά ασφαλείας και ανάγκασε τον Rossi να υποκλιθεί στη σημερινή ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Ο Valentino έδωσε τα συγχαρητήρια του και επιφυλάχτηκε για την επόμενη εβδομάδα στην Valencia. O Casey Stoner που όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην κούρσα, έπεσε νωρίς και έμεινε και πάλι θεατής, αφήνοντας ερωτηματικά για τη σταθερότητά του φέτος.

Έτσι η μεγάλη μάχη μέχρι τη γραμμή του τερματισμού δόθηκε για το τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Andrea Dovizioso έκανε μια εκπληκτική έξοδο από την τελευταία στροφή της πίστας και με slip – stream στον Marco Simoncelli, στέρησε στον συμπατριώτη του το πρώτο βάθρο στη μεγάλη κατηγορία. Ο Nicky Hayden που παρακολουθούσε από κοντά τη μάχη αυτή δεν κατάφερε να περάσει τους δύο Ιταλούς και αρκέστηκε στην 5η θέση. Ο Randy De Puniet και αυτός μέσα στη συγκεκριμένη μάχη δεν κατάφερε να παίξει πιο ενεργό ρόλο και έμεινε 6ος, μπροστά από τον Colin Edwards. O Dani Pedrosa κατάφερε να διεκδικήσει ακόμη και την 3η θέση, αλλά προς το τέλος τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του. Καλό αποτέλεσμα για έναν τραυματισμένο η 8η θέση. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Melandri, Barbera. Bautista, Aoyama, Capirossi τερμάτισαν, χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Ο Carlos Checa αντιμετώπισε έναν τρομερό πόνο στον πήχη του δεξιού του χεριού και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, αφού δεν μπορούσε να φρενάρει σωστά. Ο Aleix Espargaro έπεσε στον πρώτο γύρο, ενώ είχε κάνει πολύ καλή εκκίνηση, ολοκληρώνοντας την κακή μέρα για την Pramac.

O Ben Spies είχε ακόμη χειρότερη μοίρα, αφού είχε πτώση στο γύρο παρατήρησης, με αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί ο αριστερός του αστράγαλος.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril: Δραματικός αγώνας με νικητή τον Márquez

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril: O Bradl νικητής, ο Sofuoglu H έκπληξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα