• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Toni Elias στην Honda – LCR το 2011
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, ξαναγυρνά στα MotoGP
Νέα 01/11/2010 - 11:49

O Toni Elias κατά τη γνώμη πολλών ειδικών, δεν έπρεπε να φύγει από την κορυφαία κατηγορία στο τέλος του 2009, ειδικά όταν στο δεύτερο μισό της χρονιάς οι επιδόσεις του ήταν καταπληκτικές. Μάλιστα στη βαθμολογία στο μέρος αυτό του πρωταθλήματος ήταν 5ος πίσω από τους «fantastic 4», τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Rossi, Lorenzo, Pedrosa, Stoner. 

Παρόλα αυτά ο Elias μετακόμισε στη νέα κατηγορία, την Moto2, όπου από την αρχή θα ήταν το φαβορί, όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει το site μας, από τις πρώτες περσινές δοκιμές της Valencia, αμέσως μετά το τέλος του Πρωταθλήματος του 2009.

Τώρα μετά την εκπληκτική του εμφάνιση όλη την χρονιά – με εξαίρεση τη χθεσινή του πτώση – ο Toni Elias έδειξε φοβερή σταθερότητα και μαζί την ταχύτητά του, κερδίζοντας 7 φορές, με το γνωστό του απαράμιλλο οδηγικό στυλ.

Η επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία επισημοποιήθηκε μόλις χθες, μετά τον αγώνα στο Estoril, με την ανακοίνωση της ομάδας του Lucio Cechinello, της LCR Honda MotoGP Team.

«Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Ισπανό Πρωταθλητή της Moto2 Toni Elias και με την Honda HRC, για το Πρωτάθλημα MotoGP του 2011. Η ομάδα LCR Team είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην 6η της χρονιά στην κατηγορία MotoGP, χάρις στην υποστήριξη του Ιάπωνα Κατασκευαστή που ανανέωσε τη συνεργασία με τον Team Manager Lucio Cecchinello», λέει το επίσημο ανακοινωθέν.

Ο Lucio Cecchinello δήλωσε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Randy για την πολύτιμη συνεργασία του για τις επιτυχίες που μοιραστήκαμε στα 250cc και μετά στα MotoGP, τα τελευταία 5 χρόνια που ήμασταν μαζί. Η ευκαιρία να δουλέψουμε με Toni Elias είναι ένα μεγάλο ερέθισμα για μας, γιατί είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για να παρουσιάσουμε στους χορηγούς μας ένα νέο project».

Με τη σειρά του ο Toni Elias είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι πίσω στα MotoGP και είμαι χαρούμενος να αγωνίζομαι με την LCR Team. Θέλω να ευχαριστήσω τον Lucio και την Honda για την εμπιστοσύνη τους, για μεγάλο διάστημα, αφού αγωνιστήκαμε μαζί στα 125cc από το 1999 έως το 2001. Παρά το ότι η ομάδα του δεν είναι εργοστασιακή, είναι πολύ επαγγελματική και καλά οργανωμένη. Το να είμαι ο μοναδικός οδηγός είναι μια περαιτέρω εγγύηση για μένα».

Για να δούμε λοιπόν τα εκπληκτικά πλαγιάσματα του Toni, με τα χρώματα των χορηγών της LCR, που τα τελευταία δύο χρόνια, αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα, ανάλογα με τις συμφωνίες με τους χορηγούς.

 

Επόμενο άρθρο »

Τελικό: Οι Ομάδες και οι οδηγοί του 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril: Δραματικός αγώνας με νικητή τον Márquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα