• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril: O Bradl νικητής, ο Sofuoglu H έκπληξη
Ο Τούρκος Πρωταθλητής οδήγησε την κούρσα με +7’’
Νέα 31/10/2010 - 21:05

 

Μπορεί ο Stefan Bradl να πήρε την πρώτη του νίκη στην Moto2, οδηγώντας άψογα την μοτοσυκλέτα Viessmann Kiefer Racing, όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των WSS 600, ο Kenan Sofuoglu που αγωνίστηκε για την Technomag-CIP.

Ο Τούρκος ξεκίνησε δυναμικά και μετά από μάχη πέρασε μπροστά για να ακολουθήσει ένα ξέφρενο ρυθμό και να κάνει διαφορά μέχρι και 7’’ από τον Talmacsi που ακολουθούσε. Ο Sofuoglu αντιμετώπιζε ήδη από το ξεκίνημα ένα πρόβλημα με το αριστερό μέρος του τιμονιού που είχε ξεβιδωθεί! έτσι σιγά – σιγά οι Bradl και Alex Baldolini ροκάνισαν τη διαφορά και πέρασαν μπροστά. η εμφάνιση του «γείτονα» οδηγού, χαρακτηρίστηκε φοβερή από τους ειδικούς και δείχνει ότι έχει μέλλον αν όπως όλα δείχνουν μεταπηδήσει στην Moto2 την επόμενη χρονιά.

Για τον Γερμανό Stefan Bradl ήταν η 2η νίκη της καριέρας του, μετά τα 125 που είχε κερδίσει πέρυσι στην Ιαπωνία, όμως ο οδηγός της Caretta Technology Race Dept, ο Baldolini πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του μετά από 143 αγώνες στις 2 μικρές κατηγορίες.

Η 3η θέση του βάθρου πήγε στον Alex de Angelis, κυριολετκικά πάνω στο νήμα (όπως και στα MotoGP), αφού ο οδηγός της JiR πέρασε τον Sofuoglu, που εκεί έχασε και την 4η θέση από τον Scott Redding της Marc VDS Racing. Ο Βρετανός είχε ξεκινήσει 24ος και έκανε τρομερό αγώνα. Ακολούθησαν οι Raffaele De Rosa (Tech 3 Racing), Anthony West (MZ Racing), που έδωσαν μάχη με τον Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up), τον Dominique Aegerter (Technomag-CIP) και τον Karel Abraham (Cardion AB Motoracing).

Στη μάχη αυτή είχε επικρατήσει προσωρινά ο Andrea Iannone (Fimmco Speed Up), που όμως έπεσε τη στιγμή που έκανε συνεχώς τον ταχύτερο γύρο και στόχευε στο βάθρο.

Ο Julián Simón της Mapfre Aspar, τερμάτισε 12ος και τώρα θα διεκδικήσει το #2 του Πρωταθλήματος την άλλη εβδομάδα στην Βαλένθια.

Στους πεσόντες οι Carmelo Morales (Racing Team Germany), ο Πρωταθλητής Toni Elías (Gresini Racing) και ο Yonny Hernández (Blusens-STX).

Kάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Estoril: Πειστική 8η νίκη του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: Φωτογραφικό, πως πάνε έτσι στην βροχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα