• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία στην Alice
Αισιόδοξος παρουσιάζεται ο Luis d' Antin, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της ομάδας του κατά τη διάρκεια των δοκιμών δεν ήταν καλά.
Νέα 05/03/2008 - 00:00
Αισιόδοξος παρουσιάζεται ο Luis d' Antin ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της ομάδας του κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών δεν ήταν καλά.

«Έφτασε η στιγμή. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε πραγματικά. Λυπούμαστε που πιθανότατα ο Sylvain δεν θα είναι στα καλύτερά του μετά την πτώση που είχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Κατάρ. Και οι δυο αναβάτες μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, καθώς και οι δυο έπρεπε πρώτα να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της νέας μοτοσυκλέτας (σ.σ. o Elias οδηγούσε πέρσι Honda και ο Guintoli Υamaha). Επιπλέον, ο Sylvain έπρεπε να συνηθίσει τα Bridgestone (σ.σ. πέρσι έτρεχε με Dunlop). Είναι μια χρονιά που περιμένω πως και πως λόγω των καλών αποτελεσμάτων που είχαμε πέρσι αλλά και χάρη στην υποστήριξη που έχουμε από τον νέο μας βασικό σπόνσορα, την Alice», δήλωσε ο επικεφαλής της Alice.

Toni Elias και Sylvain Guintoli ξεκινούν μια νέα περιπέτεια φέτος με την «δορυφορική» ομάδα της Ducati ελπίζοντας να καταφέρουν σημαντικά πράγματα.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθώς μέχρι στιγμής ο μοναδικός αναβάτης που ξέρει πραγματικά να βγάζει το ...λάδι της Desmosedici είναι ο Casey Stoner.

Ακόμα και ο Loris Capirossi δυσκολεύτηκε αρκετά πέρσι, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει φέτος και με τον Marco Melandri.

Το έργο λοιπόν των δυο αναβατών δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα ...κουμπιά της απαιτητικής GP8.

Επόμενο άρθρο »

de Angelis: «Στόχος είναι να διασκεδάζω την οδήγηση»

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Dovizioso

Χορηγοί