• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Dovizioso
Ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα motoGP. Ο αναβάτης από το Σαν Μαρίνο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των χειμερινών δοκιμών σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους.
Νέα 04/03/2008 - 00:00
Ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα motoGP. Ο αναβάτης από το Forli της Ιταλίας ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των χειμερινών δοκιμών σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στις νυχτερινές δοκιμές του Κατάρ, γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί ενόψει του αγώνα της 9ης Μαρτίου.

«Οι δοκιμές έδειξαν την πραγματική μας αξία και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να παλέψουμε με τους κορυφαίους αναβάτες για ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν το περίμενα να αποκτήσω τόσο καλή αίσθηση μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να πετύχω τέτοια αποτελέσματα στις δοκιμές. Τα αποτελέσματα των δοκιμών με γεμίζουν με αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο 21χρονος οδηγός της JiR Team Scot.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο team manager Cirano Mularoni, ο οποίος είπε: «Ο Andrea και η ομάδα εμφανίζονται για πρώτη φορά στα motoGP, αλλά στα 250cc απέδειξαν ότι είναι ανταγωνιστικοί. Πάμε στο Κατάρ γνωρίζοντας ότι το 'πακέτο' μας είναι ανταγωνιστικό».

Επόμενο άρθρο »

Προβληματισμός στη Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Δεν βρισκόμαστε εκεί που πρέπει»

Χορηγοί