• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Live: Τι είπε ο Valentino
«Ναι, θέλω να γίνω πατέρας, αλλά σε 4-5 χρόνια, όχι τώρα!»
Νέα 29/10/2010 - 20:40

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Οι δηλώσεις του Valentino Rossi στο ιταλικό περιοδικό GQ, αλλά και στην ιταλική τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα, για το ότι θέλει να γίνει πατέρας, δεν μπορούσαν να μην σχολιαστούν από τους Ιταλούς συναδέλφους στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Rossi μετά τις ΕΔ2.

«Ναι, είπα ότι θέλω να γίνω πατέρας, αλλά σε 4-5 χρόνια, όχι τώρα!», ήταν η απάντησή του.

Μετά η συζήτηση πήγε στην σημερινή απόδοσή του. «Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που οδήγησα και στο πολύ νερό και αργότερα όταν άρχισε να στεγνώνει κάπως. Οι ρυθμίσεις μας είναι σωστές και είναι καλή βάση για τον Αγώνα που μπορεί να γίνει κάτω από παρόμοιες συνθήκες», είπε.

Μετά αναφέρθηκε στην εξέλιξη που έγινε φέτος στην Μ1: «Δεν έγινε σχεδόν τίποτε στο πλαίσιο, μόνο με τον κινητήρα και τους νέους κανονισμούς ασχολήθηκε η Yamaha. Έτσι και εγώ και ο Jorge έχουμε πρόβλημα με την πρόσφυση πίσω, κυρίως λόγω των φετινών Bridgestone. Νομίζω ότι η Yamaha δεν θα κάνει τίποτε και του χρόνου, αφού είναι ήδη καλή και έτσι εγώ και ο Stoner που πάμε σε νέες ομάδες θα έχουμε δυνατές μονομαχίες με τον Jorge».

Σε σχέση με τον ώμο του είπε: «Είναι μικρότερο το πρόβλημα όταν βρέχει, γιατί δεν χρειάζεται να βάλω πολύ δύναμη, όμως προτιμώ στεγνό αγώνα, αν καταφέρουμε και κάνουμε δοκιμές στο στεγνό. Αν όλες οι δοκιμές γίνουν σε βρεγμένο, τότε θέλω και αγώνα σε βρεγμένο».

Όσον αφορά το τεστ της Valencia: «Το μυαλό μου είναι στους δύο αγώνες περισσότερο, γιατί θέλω να κερδίσω και να τελειώσω το πρωτάθλημα με νίκες. Έτσι θα είμαι και σε καλή φόρμα για το τεστ της Τρίτης με την Ducati».

 

Στο τέλος της συνέντευξης μίλησε με τον απεσταλμένο μας για την κόντρα του αδελφού του Luca, με τον Νότη Παπαπαύλου στον Παγκόσμιο Τελικό του Honda NSF100 HRC Trophy. Ο απεσταλμένος μας του περιέγραψε την κόντρα του τελευταίου γύρου και μετά την αντίδραση της μαμάς Στεφανίας που αγκάλιασε τον Νότη και είπε χαρακτηριστικά: «Η Στεφάνια τα κάνει αυτά, αντιδρά έτσι με τα παιδιά».

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: O Talmacsi πρώτος στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: O Lorenzo ταχύτερος στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα