• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Live: O Lorenzo ταχύτερος στο βρεγμένο
Ξεκίνημα με υποσχέσεις για έντονες μάχες
Νέα 29/10/2010 - 18:06

Μπορεί ο Jorge Lorenzo να είναι ο ταχύτερος στο βρεγμένο στο τέλος των Ελεύθερων Δοκιμών 2, όμως όλοι είναι κοντά και αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, στον αγώνα της Κυριακής. 

Ο ήλιος βγήκε προς το τέλος των 45’ λεπτών των δοκιμών – έγινε όπως στην Aragon και ένα εξτρά 45λεπτο το πρωί, στο οποίο δεν μπήκε σχεδόν κανείς λόγω καταρακτώδους βροχής – και η πίστα άρχισε να στεγνώνει με αποτέλεσμα οι χρόνοι να κατέβουν κάπως, χωρίς τα βρόχινα λάστιχα να αρχίσουν να φθείρονται.

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και νικητής των δύο προηγούμενων χρόνων στην πορτογαλική πίστα, θέλει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη ακόμη στους δύο τελευταίους αγώνες, ώστε να αποδείξει ότι είναι φέτος ο καλύτερος.

Αντίστοιχα ο Valentino Rossi που έχει τον 3ο καλύτερο χρόνο, με διαφορά 0.361 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλό του, θέλει να κερδίσει ώστε να δείξει ότι το Πρωτάθλημα θα ήταν διαφορετικό αν δεν είχε τραυματιστεί.

Ο Casey Stoner με τη σειρά του, έμεινε μεν στην 4η θέση, μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Jorge, αλλά προηγουμένως στην περισσότερη βροχή ήταν πρώτος, μαζί με τον Randy De Puniet (τελικά 7ος όταν στέγνωσε). Έτσι και ο Αυστραλός είναι κοντά στο να κάνει άλλη μια φανταστική επίδοση και να διεκδικήσει ακόμη και το #2 στο Πρωτάθλημα, αφού ο τραυματίας Dani Pedrosa δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του και έμεινε 13ος, αλλά με τεράστια διαφορά 5+ δευτερολέπτων από την κορυφή.

Αν προσέξατε μέχρι εδώ δεν είπαμε ποιος είναι δεύτερος σήμερα! Είναι ο Nicky Hayden που οδήγησε πολύ δυναμικά και διεκδίκησε και την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο. Ο Αμερικανός δείχνει από τη μια μεριά ότι βρίσκει την αυτοπεποίθησή του με την μοτοσυκλέτα του και από την άλλη ότι η Ducati GP10 είναι σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που αφήνει ακόμη περισσότερες υποσχέσεις για του χρόνου! Μάλιστα ο Hayden ήταν ο ταχύτερος στην ευθεία με 311.6 χλμ/ώρα, τη στιγμή που ο Lorenzo ήταν 5ος με 302.2 και ο τελευταίος Edwards έπιασε μόλις τα 264.5 χλμ/ώρα! Στις θέσεις 5 και 6 ανέβηκαν οι Spies & Melandri, o Simoncelli ήταν 8ος και τη δεκάδα έκλεισαν οι Dovizioso, Capirossi. O Carlos Checa δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο από την 17η θέση, με διαφορά 5.9'' από τον Lorenzo, μόλις όμως 0.9 από τον 13ο Pedrosa.

Carlos Checa
Carlos Checa

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Checa @ Pramac team
Checa @ Pramac team

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Τι είπε ο Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Live: Φωτογραφικό αφιέρωμα Aprilia RSV4 aPRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα