• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KEVIN SCHWANTZ: Μίλησε για τον Rossi στη Ducati και τον Stoner στην Honda
Πολύ θέαμα το 2011
Νέα 26/10/2010 - 11:25

Σε συνέντευξή που έδωσε ο ο Kevin Schwantz σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό είπε για το μέλλον του Valentino Rossi στην Ducati και για εκείνο του Casey Stoner στη Honda. 

 

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στα GP500 του 1993 Kevin Schwantz, είναι σίγουρος ότι ο Rossi μαζί με τον Burgess στο πλευρό του, θα δώσουν στην Ducati την απαραίτητη σταθερότητα που της λείπει προκειμένου να ανταπεξέλθουν καθόλη τη χρονιά.

 

Επίσης σχολίασε την προσπάθεια του Rossi στην Ducati λέγοντας:

«Νομίζω ότι τα άσχημα νέα για όλους είναι ότι η Yamaha θα επιτρέψει στον Rossi να δοκιμάσει μετά τη Βαλένθια. Νομίζω ότι εκείνος και ο Jerry Burgess θα λύσουν τα προβλήματα της Ducati. Μετά τους τελευταίους 4 αγώνες του Stoner αποδείχτηκε ότι δεν είναι κακή η μοτοσυκλέτα. Ίσως της λείπει η σταθερότητα, αλλά αυτό είναι κάτι που ο Valentino και ο Burgess θα φέρουν στην Ducati».

 

Όσον αφορά την Honda και τον Stoner είπε: "Είναι τόσο γρήγορη η μοτοσυκλέτα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μπροστά. Αλλά η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας έχει ακολουθήσει τη φιλοσοφία του Pedrosa και του Puig και αυτό ίσως να τον καθυστερήσει λίγο. Κάπου εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα για εκείνον. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν οδηγήσει όπως το 2007 τότε θα είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο».

Επόμενο άρθρο »

O Loris Capirossi θα αγωνιστεί στο Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

Albacete: Ο Ισπανός Albert Arena νικητής στον Τελικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα