• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Loris Capirossi θα αγωνιστεί στο Estoril
Παρά το κάταγμα στο δεξί του πόδι
Νέα 26/10/2010 - 16:09

Το Πορτογαλικό Grand Prix, το προτελευταίο του φετινού Πρωταθλήματος θα δει αντιμέτωπους δύο πολύ έμπειρους οδηγούς. Ο νεοφερμένος, μετά από τρία χρόνια απουσίας Carlos Checa, θα αντιμετωπίσει τον γερόλυκο και για 15 χρόνια αντίπαλό του, τον Loris Capirossi. 

Ο Ιταλός που δεν έτρεξε τελικά στην Αυστραλία, μετά από την πτώση του στις δοκιμές, είχε τελικά αρκετά μεγάλο τραυματισμό στο πόδι του. Κάταγμα στο κάτω μέρος του ποδιού και μικροκατάγματα στο 4ο μετατάρσιο και μώλωπες στους μύες.

Αλλά ο «παππούς» του MotoGP δεν το βάζει κάτω και θα τρέξει στο Estoril.

H μήκους 4,182 μ. πίστα, με το όνομα «Automotodrom Fernanda Pires da Silva», έχει πολύ γρήγορες στροφές, όπως η τελευταία «Parabolica», που βγάζει σε μια ευθεία σχεδόν ενός χιλιομέτρου. Επίσης έχει και ένα ανηφορικό εσάκι, που είναι το αργότερο του πρωταθλήματος! Δύσκολος λοιπόν ο συμβιβασμός των ρυθμίσεων που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα και οδηγός. Επίσης είναι πολύ κοντά στον Ατλαντικό Ωκεανό και αυτό πολλές φορές φέρνει βροχή και σημαντικές αλλαγές στον καιρό, στη διάρκεια του τριήμερου.

Όλα αυτά όμως δεν πτοούν τον Loris Capirossi:

«Είναι απογοητευτικό το ότι βρήκαμε μετά τις ακτινογραφίες μερικά κατάγματα στο πόδι μου, αλλά αυτά δεν θα με σταματήσουν στο να αγωνιστώ. Ανυπομονώ να βρεθώ πίσω στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλη τη χρονιά και ελπίζω να τους το ανταποδώσω. Η Suzuki και η ομάδα ήταν πάντα καλοί μαζί μου και θέλω να τους δείξω ότι είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερό μου και να αγωνιστώ απέναντι στους καλύτερους οδηγούς του κόσμου».

 

Επόμενο άρθρο »

Το MotograndPrix CLUB σας προτείνει θέατρο: «Ζωή ποδήλατο»

« Προηγούμενο άρθρο

KEVIN SCHWANTZ: Μίλησε για τον Rossi στη Ducati και τον Stoner στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα