• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρίση απογοήτευσης περνάει ο Rossi
"Θα πρέπει να μείνεις ήσυχος και συγκεντρωμένος και όχι απογοητευμένος"
Νέα 27/08/2010 - 18:20

Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε τον Valentino Rossi στο Brno να κάνει έναν συντηρητικό αγώνα, χωρίς να μπορεί να πλησιάσει τους πρωτοπόρους; Πίσω από αυτό βέβαια κρύβεται το γεγονός ότι το set up της μοτοσυκλέτας του είναι διαφορετικό για να τον διευκολύνει στην οδήγησή της.  

 

“Απλά έχουμε προσπαθήσει να ταιριάξουμε την μοτοσυκλέτα στην παρούσα κατάστασή μου, για να την οδηγώ πιο εύκολα. Ωστόσο έχω χάσει την αυτοπεποίθηση μου με την μοτοσυκλέτα, ιδίως με το εμπρός σύστημα. Στους πρώτους γύρους στο Brno ήταν πολύ κακό και επίσης στην Laguna Seca. Δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο θέλω να είμαι και στο Brno ήμουν πολύ δυσαρεστημένος. Θα πρέπει να δουλέψουμε με άλλο τρόπο για να έχουμε το συνηθισμένο set up. 

 

Σε σύγκριση με πέρυσι φέτος έχουμε αρκετά προβλήματα όσον αφορά την πρόσφυση των ελαστικών. Πολλές φορές τα ίδια ελαστικά που δούλεψαν πολύ καλά πέρυσι, δεν μου έδωσαν την ίδια αίσθηση και πρόσφυση φέτος. Θα πρέπει να καταλάβουμε το γιατί και το πρόβλημα είναι ότι όταν δεν νιώθεις πολύ καλά το εμπρός, τότε είσαι τελειωμένος. 

 

Δεν είμαι απογοητευμένος γιατί περίμενα ότι θα συμβεί. Όταν έχεις ένα σοβαρό ατύχημα έπειτα από ένα άλλο, όπως αυτό με τον ώμο μου, σου δημιουργεί πολλά προβλήματα και αυτό είναι φυσικό επακόλουθο. Θα πρέπει να μείνεις ήσυχος και συγκεντρωμένος και όχι απογοητευμένος και να προσπαθείς να εργαστείς στο μέγιστο και να περιμένεις. Θα πρέπει να οδηγώ προσεκτικά και πρέπει να είμαι πιο συγκεντρωμένος από ποτέ άλλοτε, γιατί τώρα είμαι εύθραυστος. Στους τελευταίους αγώνες δεν είμαστε πολύ γρήγοροι και δεν είμαι ευχαριστημένος για τους αγώνες μου αυτή την χρονιά, γιατί δεν ήμουν αρκετά γρήγορος, εκτός από τον αγώνα του Qatar.”

Επόμενο άρθρο »

Indy: Ο BEN SPIES επίσημα στο FACTORY YAMAHA TEAM το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Αποχωρεί η Ducati από το WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα