• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy: Ο BEN SPIES επίσημα στο FACTORY YAMAHA TEAM το 2011
Η επίσημη ανακοίνωση ενός προαναγγελθέντος γάμου
Νέα 27/08/2010 - 18:21

 

Η Yamaha Motor Co., Ltd βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο οδηγός Yamaha Tech 3, Ben Spies θα μετακινηθεί στο Factory Team για την περίοδο 2011 του MotoGP.

Ο 26χρονος Αμερικανός που πέρδισε τον Τίτλο World Superbike Championship με την Yamaha το 2009, ήδη κάνει μια πολύ καλή πρώτη χρονιά στο MotoGP.

 

«Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι ο Ben θα είναι στην Εργοστασιακή μας Ομάδα την επόμενη σεζόν», είπε ο Lin Jarvis, Managing Director της Yamaha Motor Racing.

«Ο Βen έδωσε μεγάλες υποσχέσεις στους 10 πρώτους αγώνες. Μαθαίνει γρήγορα και σημειώνει δυνατά αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων και ένα βάθρο στο Silverstone – εντυπωσιακό για έναν πρωτοεμφανιζόμενο».

«Πιστεύουμε ότι ο Ben στο μέλλον θα είναι υποψήφιος για τον Τίτλο και θα είναι ένα μέλος που θα ταιριάξει με την ομάδα μας. Η αποστολή του την επόμενη χρονιά είναι να συνεχίσει να μαθαίνει και σταθερά να δίνει μάχες για μια θέση στο βάθρο και να κερδίσει κάποιους αγώνες. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Herve Poncharal και την ομάδα Tech 3 Team που «περιποιήθηκαν» τον Ben φέτος και τον εκπαίδευσαν τόσο καλά για τα χρόνια που έρχονται».

 

Ο Spies συμπλήρωσε: «Η πρώτη μου χρονιά στα MotoGP είναι μια σπουδαία καμπύλη μάθησης και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τον Herve Poncharal, όλη την ομάδα στην Tech 3 και ειδικά τους Αμερικανούς μηχανικούς μου που έχουν κολλήσει μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η Yamaha αναγνώρισε την προοπτική μου και μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω στο Factory Team τόσο νωρίς στην καριέρα μου στα GP, Πιστεύω ότι δουλεύοντας στενά με την Yamaha και τους μηχανικούς μου, θα μπορούμε να βοηθήσουμε στην εξέλιξη της Μ1 και να κάνουμε το επόμενο βήμα του να διεκδικούμε σταθερά ένα βάθρο, το οποίο θα ακολουθήσουν Πρωταθλήματα στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Ειδικός κορσές για τον Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Κρίση απογοήτευσης περνάει ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα