• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είναι για όλες εσάς, η ομάδα Sekhmet
Αγώνες 15/06/2024 - 12:58

Ένα μοναδικό σχέδιο χρωμάτων και φωτογραφιών που αποτελείται από τις γυναίκες που έκαναν το όνειρό μας πραγματικότητα

«Δεν θα πιστεύαμε ότι στον πρώτο Αγώνα WorldWCR δεν θα υπήρχε κάτι ιδιαίτερο να μοιραστούμε, σωστά; Όσο περισσότερο το σκεφτόμασταν, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσαμε ότι θέλαμε να κάνουμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τις γυναίκες στη ζωή μας που έκαναν αυτή την ομάδα δυνατή. Και αποφασίσαμε να το κάνουμε με έναν τρόπο πολύ Yamaha, με μια αναδρομή στο 500ο Grand Prix μοτοσυκλέτας στο GP των ΗΠΑ το 2010».

Σε έναν κόσμο όπου η μοτοσυκλέτα ενιαίων προδιαγραφών συχνά αφήνει λίγα περιθώρια για ατομικότητα, η ομάδα Sekhmet κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Το σχέδιο χρωμάτων είναι ένας φόρος τιμής στις γυναίκες που στήριξαν την ομάδα για την ίδρυσή της και ως άτομα. Αυτό το σχέδιο διαθέτει εκατοντάδες φωτογραφίες αυτών των απίστευτων γυναικών, που επιδεικνύουν τη δύναμή τους, την ανθεκτικότητα και την ακλόνητη υποστήριξή τους. Μητέρες, κόρες, αδερφές και φίλοι.

«Είμαστε γυναίκες, είμαστε άνθρωποι και είμαστε εδώ για να μείνουμε. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη αυτών των εξαιρετικών ανθρώπων. Το ταξίδι μας μέχρι τώρα σημαδεύτηκε από αφοσίωση και επιμονή και είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε αυτό το ορόσημο μαζί σας. Και να θυμάστε, όταν η ζελατίνα του κράνους κατεβαίνει, είναι απλώς αγώνες μοτοσυκλετών. Είναι για όλες εσάς, είμαστε η ομάδα Sekhmet. Ας αγωνιστούμε»!

Σχετικά με τη Sekhmet Racing: Μια Διεθνής ομάδα αγώνων μοτοσυκλετών που ιδρύθηκε το 2024 από τη Maddi Patterson ως μέρος του πρακτορείου της PHNX Powersport Promotions, με έδρα την Ευρώπη. Η Sekhmet Racing είναι μια ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού πολλών ειδικοτήτων που δραστηριοποιείται και αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Γυναικών FIM και συνεργάζεται με κατασκευαστές μοτοσυκλετών σε αγώνες δρόμου/πίστας παγκοσμίως.

Σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM WCR:

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Γυναικών FIM 2024 (WorldWCR Championship) θα περιλαμβάνει έξι Γύρους και μία Δοκιμή προετοιμασίας, όλα ενσωματωμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM.

1. Γύρος Emilia Romagna, World Circuit Misano "Marco Simoncelli" - 14-16 Ιουνίου

2. Γύρος Ηνωμένου Βασιλείου, πίστα Donington Park - 12-14 Ιουλίου

3. Γύρος Πορτογαλίας, Autodromo Internacional do Algarve - 9-11 Αυγούστου

4. Γύρος Ουγγαρίας, πίστα Balaton Park - 23-25 ​​Αυγούστου

5. Γύρος Ιταλίας, Σιρκουί Κρεμόνα - 20-22 Σεπτεμβρίου

6. Ισπανικός Γύρος, Circuito de Jerez-Angel Nieto - 18-20 Οκτωβρίου

Κατά τη διάρκεια κάθε Γύρου, η δράση θα εκτυλίσσεται ως εξής: Superpoles την Παρασκευή, 1ος Αγώνας το Σάββατο και 2ος Αγώνας την Κυριακή, προσφέροντας στους θαυμαστές ένα πλήρες Σαββατοκύριακο Αγώνων άντλησης αδρεναλίνης.

Η Yamaha, με το μοντέλο της Yamaha YZF-R7, θα είναι ο μοναδικός κατασκευαστής για το Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Razgatlioglu οδηγεί το Πρωτάθλημα μετά τον 1ο Αγώνα στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

SSP 300 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα