• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SSP 300 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών:
Η Natalia Rivera κερδίζει τον 2ο Γύρο στην Ιταλία
Αγώνες 12/06/2024 - 11:45

Ο δεύτερος Γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών SSP 300 πραγματοποιήθηκε στην πρόσφατα ανακαινισμένη πίστα της Κρεμόνας στην Ιταλία. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο είναι ακόμα υπό κατασκευή με νέα βάθρα να κατασκευάζονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το WSBK τον Σεπτέμβριο.

Η διοργάνωση κάλυψε τόσο το Ιταλικό Πρωτάθλημα για αυτήν την κατηγορία όσο και το Ευρωπαϊκό. Αναβάτες από πέντε διαφορετικά Έθνη και δύο Ηπείρους, συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες Yamaha και Kawasaki. Δύσκολες συνθήκες το Σάββατο για τις Ελεύθερες Δοκιμές, Κατατακτήριες 1 και 2, με την Ισπανίδα Natalia Rivera να είναι η ταχύτερη. Η συνδυασμένη χρονομέτρηση έφερε τη Rivera στην pole position μπροστά από τις Ιταλίδες αναβάτες Josephine Bruno και Nicole Cicillini.

Όταν τα φώτα έσβησαν, η Patrycja Sowa έκανε μια αστραπιαία εκκίνηση από την 4η θέση, προχωρώντας κατευθείαν στην 1η θέση και υπερασπιζόταν τη θέση για σχεδόν τρεις γύρους, με μια επίμονη Bruno να βρίσκεται στη 2η θέση. Η Natalia βρισκόταν στην 3η θέση σχεδόν μέχρι το μέσο του Αγώνα, όταν η Bruno έκανε ένα αποφασιστικό πέρασμα στη Sowa, προχωρώντας μπροστά και δημιουργώντας σύντομα μία διαφορά.

Η επικεφαλής του πρωταθλήματος Rivera δεν έχασε χρόνο για να ανταποκριθεί και πέρασε την Sowa στον έβδομο γύρο πριν ξεκινήσει να ακολουθεί την Bruno της Team Gradara Corse. Οι θεατές έβλεπαν μια μονομαχία που έκοβε την ανάσα μεταξύ της Natalia και της Josephine, οι οποίες συνέχισαν να ανταλλάσσουν θέσεις και να διατηρούν έναν πολύ δυνατό ρυθμό στον Αγώνα μέχρι τη σημαία τερματισμού. Δύο γύρους από το τέλος, ένα καθοριστικό πέρασμα στο τελευταίο τμήμα της πίστας είδε τη Rivera να προηγείται του αντιπάλου της και εξασφάλισε τη θέση της στο πάνω σκαλί του βάθρου. Στη 2η θέση τερμάτισε η Josephine και στην 3η θέση η Sowa.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η Natalia εδραιώνει την πρωτοπορία της στην κατάταξη. Η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε από την Denise Dal Zotto, η οποία δεν μπόρεσε να φτάσει στην πρώτη τριάδα, και την Cicillini.

Επόμενο άρθρο »

Είναι για όλες εσάς, η ομάδα Sekhmet

« Προηγούμενο άρθρο

Η Triumph ξεκινά δυναμικά το Motocross

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα