• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση για τον Marc
Αγώνες 26/05/2024 - 23:20

Από τη 14η θέση στο grid σε έναν ακόμη τερματισμό στο βάθρο, σε ένα συναρπαστικό απόγευμα στην Καταλονία, με τον Marc Marquez το απόλυτο αστέρι.

Δεν ήταν μόνο ένα λαμπερό αστέρι αυτή τη φορά, αλλά το ταλέντο που επιδείχθηκε αυτή τη φορά ήταν άλλου τύπου: υπομονή. Μια συνεπής και αδυσώπητη επιστροφή, που εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο τον Marc, ο οποίος κατάλαβε ότι ήταν στο βάθρο μόνο μετά την σημαία τερματισμού.

Ο Alex Marquez δημιούργησε επίσης έναν υπέροχο Αγώνα. Ο αναβάτης με το #73 ήξερε ότι θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός στον Αγώνα της Κυριακής και η 7η θέση στη γραμμή τερματισμού είναι η επιβεβαίωση της σπουδαίας δουλειάς που έγινε, παρά την ακαταμάχητη απόδοση των κατατακτήριων. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, με το Mugello σε λίγες μέρες.

3ος - MARC MARQUEZ #93

«Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι πάντα δυνατό να σώσουμε το Σαββατοκύριακο όπως κάναμε εδώ και στο Le Mans. Από την άλλη, σε αυτή την πίστα, που είναι η χειρότερη στο ημερολόγιο για το στυλ μου, δύο βάθρα είναι σίγουρα ένα μεγάλο επίτευγμα και προμηνύουν κάτι καλό για το υπόλοιπο της σεζόν. Τώρα ας εστιάσουμε στον Mugello και ειδικά στην επίλυση των προβλημάτων σχετικά με την απόδοση ενός γύρου».

7ος - ALEX MARQUEZ #73

«Είχα ένα καλό προαίσθημα όλο το Σαββατοκύριακο και το σημερινό αποτέλεσμα το δείχνει. Δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή του Αγώνα σήμερα, ίσως και λόγω του ότι δεν ήθελα να καταστρέψω το μαλακό ελαστικό, αλλά και στη μάχη με τον Enea και τον Brad. Είναι καλό ούτως ή άλλως, αλλά είναι σαφές ότι πρέπει να βρούμε κάτι επιπλέον τις Παρασκευές, ξεκινώντας από το Mugello».

Επόμενο άρθρο »

ΤΟ GP ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia Racing κερδίζει στο Montmeló

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα