• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟ GP ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Αγώνες 26/05/2024 - 00:03

143 – Ο Marc Marquez τερμάτισε 3ος για το 143ο βάθρο του GP, τα οποία είναι μόλις εννέα λιγότερα από τον θρύλο του MotoGP™️ Jorge Lorenzo που βρίσκεται στην τέταρτη θέση στη λίστα των αναβατών με τα περισσότερα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες. Μετά τις δεύτερες θέσεις του στο Ισπανικό και Γαλλικό GP, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Marquez ανέβηκε τρία συνεχόμενα βάθρα MotoGP™️ από το 2019.

92 – Αυτή η νίκη για τον Francesco Bagnaia είναι η 92η νίκη της Ducati στο MotoGP™️. Ο Casey Stoner πήρε την 27η νίκη της Ducati με τον αριθμό #27, ο Bagnaia πήρε την 63η νίκη με το #63, ο Marco Bezzecchi πήρε την 72η νίκη με το #72 και ο Jorge Martin πήρε την 89η νίκη με το #89. Υπάρχει ένας αναβάτης σε μια Ducati με τον αριθμό #93.

52 – Με τον Bagnaia να κερδίζει μπροστά από τον Martin και τον Marc Marquez, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 52 Αγώνων MotoGP™️ Grand Prix με τουλάχιστον έναν αναβάτη στο βάθρο.

39 – Αυτό είναι το 39ο βάθρο του Bagnaia στο MotoGP™️, όλα με την Ducati. Τώρα έχει ένα βάθρο λιγότερο από τον θρύλο του MotoGP™️ Andrea Dovizioso, ο οποίος είναι δεύτερος στη λίστα των αναβατών της Ducati με τα περισσότερα βάθρο πίσω από τον θρύλο του MotoGP™️ Casey Stoner (42). Αυτό είναι το πρώτο βάθρο της καριέρας του στο GP τησ Βαρκελώνης.

39 – Ο Martin οδηγεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP™️ με 155 βαθμούς, 39 μπροστά από τον Bagnaia. Αυτό σημαίνει ότι ο Martin είναι εγγυημένο ότι θα προηγηθεί μετά το Ιταλικό GP, με 37 βαθμούς διαθέσιμους στο Tissot Sprint και Grand Prix.

21 – Αυτή είναι η 21η νίκη του Bagnaia στο MotoGP™️ και τις έχει κερδίσει όλες με την Ducati. Τώρα έχει μόνο δύο λιγότερες από τον θρύλο του MotoGP™, Casey Stoner, που είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της Ducati στην κατηγορία.

3 – Με τους Bagnaia, Martin και Marquez στο βάθρο, αυτός είναι ο 3ος Αγώνας Grand Prix MotoGP™️ στη σειρά με τρεις αναβάτες της Ducati στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia διώχνει τους δαίμονες της Μπαρτσελόνα

« Προηγούμενο άρθρο

Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση για τον Marc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα