• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άλλος ένας τέλειος Αγώνας σπριντ για τον Marc Marquez
Αγώνες 25/05/2024 - 21:53

Ένας συντριπτικός ρυθμός στις κατατακτήριες και ένας συγκλονιστικός Αγώνας σπριντ, ίσως ακόμη πιο θεαματικός από αυτόν που έγινε πριν από ένα δεκαπενθήμερο στο Le Mans.

Ο Marc Marquez είναι για άλλη μια φορά 2ος, αυτή τη φορά από τη 14η θέση στο grid. Λίγες λέξεις είναι αρκετές για να συνοψίσουν ένα απίστευτο Σάββατο για την Gresini Racing, με το #93 να είναι 2ος (πρώτος αναβάτης της Ducati) και τώρα επίσης στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, 37 βαθμούς πίσω από τον Jorge Martin.

Ο Alex Marquez δεν μπόρεσε να τελειοποιήσει σήμερα την απόδοσή του από τη 13η θέση στο grid καθώς έχασε θέσεις στην αρχή πριν επιστρέψει στη 14η θέση, η οποία σήμερα δεν μεταφράζεται σε βαθμούς.

2ος - MARC MARQUEZ #93

«Πρέπει να πω ότι σήμερα το πρωί κάναμε μια σημαντική ρύθμιση στη μοτοσυκλέτα και ένιωσα πιο άνετα. Παρόλα αυτά, δεν περίμενα αυτή την επιστροφή. Ήξερα ότι είχα έναν καλό ρυθμό στη Γαλλία, εδώ απλώς βρέθηκα στη σωστή θέση και αξιοποίησα στο έπακρο την ευκαιρία. Ήταν ένας υπέροχος Αγώνας, αλλά οι θερμοκρασίες αύριο θα είναι ακόμη υψηλότερες και οι μοτοσυκλέτες της Ducati δυσκολεύονται λίγο περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες. Θα το δοκιμάσουμε!»

 

14ος - ALEX MARQUEZ #73

«Δυστυχώς ο Αγώνας μου τελείωσε αμέσως αφού ήρθαμε πολλοί αναβάτες μαζί στην τέταρτη στροφή και έμεινα πίσω λίγες στιγμές μετά την εκκίνηση. Βρέθηκα στο τέλος στην πίστα και από εκεί προσπάθησα να βρω την ηρεμία μου. Κρίμα, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Χρόνια πολλά! Ο Pedro Acosta γιορτάζει με ένα βάθρο τα 20α γενέθλιά του!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Espargaro σπάει το ρεκόρ γύρου μπροστά από τον Binder και τον Acosta

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα