• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Legends: Από τον Agostini στον Quartarο
Ένα βιβλίο από τον Eric de Seynes
Νέα Αγοράς 26/12/2023 - 23:05

Ο Eric de Seynes έχει προνομιακή σχέση με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας εδώ σχεδόν 50 χρόνια, έχοντας υπάρξει μηχανικός, αναβάτης, δημοσιογράφος, παραγωγός, διευθυντής ομάδας του παγκοσμίου πρωταθλήματος, διευθυντής χορηγιών Formula 1 και Grand Prix, καθώς και διοργανωτής πρωταθλημάτων.

Σήμερα, ως Πρόεδρος της Yamaha Motor Europe, ο de Seynes συνεχίζει να ζει το πάθος του καθημερινά.

Αυτή η μοναδική σταδιοδρομία έχει δώσει στον de Seynes μια πλούσια εμπειρία και μια στενή σχέση με πολλές από τις προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του μοτοσυκλετισμού, αλλά και των θρυλικών αγωνιζόμενων που έχουν κατακτήσει παγκόσμια πρωταθλήματα τις τελευταίες δεκαετίες.

Στο βιβλίο “Legends”, ο de Seynes μοιράζεται τις αναμνήσεις του και πολλά περισσότερα σε ένα σύνολο 300 σελίδων. Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο ταξίδι της ζωής του και μοιράζεται το πάθος του, μέσα από 40 πορτρέτα πρωταθλητών και σημαντικών προσωπικοτήτων από τον κόσμο της μοτοσικλέτας. Σε έναν απολογισμό πλούσιο σε προσωπικές αναμνήσεις, ανέκδοτα και φωτογραφίες που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ, ο de Seynes αποδίδει φόρο τιμής στο πάθος, την ιδιοφυΐα και το ταλέντο εκείνων που έγραψαν, και συνεχίζουν να γράφουν, την απίστευτη ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας.


Αυτό το βιβλίο μας μεταφέρει στην καρδιά του πάθους, των αγώνων και του κόσμου της μοτοσυκλέτας,όπως όλοι τα αγαπάμε”, δήλωσε ο Jorge Viegas, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού(FIM).

Το "Legends” είναι ένα υπέροχο δώρο για τον αληθινό λάτρη των αγώνων μοτοσυκλέτας. Είναι διαθέσιμο σε αγγλική και γαλλική έκδοση και μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Yamaha Motor ή να το αγοράσετε απόΕπίσημους Συνεργάτες της Yamaha σε όλη την Ευρώπη. Τα έσοδα από την πώληση του "Legends" θα διατεθούν στο Endowment Fund for Motorcycling Sport Heritage , ο οποίος είναι ένας οργανισμός που ασχολείται με τη διαφύλαξη της κληρονομιάς των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Νέο κανάλι στο youtube της Muvus

« Προηγούμενο άρθρο

Είναι η SWM Stormbreaker ένας κλώνος της Harley Sportster 1200;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα