• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα Ultraviolette F77 Space Edition κυκλοφόρησε στην Ινδία
Ινδική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα
Τεστ-Μοντέλα 27/08/2023 - 11:41

Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα - ειδικής έκδοσης - έχει καλύτερες επιδόσεις από τη βασική έκδοση και μοναδικό χρωματισμό.

Η Ινδική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Ultraviolette έχει τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου με την έκδοση F77. Αψηφώντας τα συμβατικά ηλεκτρικά σκούτερ, η F77 διαθέτει σπορ, φουτουριστικό στυλ που συμπληρώνεται από εντυπωσιακές επιδόσεις παρόμοιες με αυτές μιας βενζινοκίνητης μοτοσυκλέτας 300cc έως και 400cc.

Προς το παρόν, η μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ινδία, ωστόσο, η Ultraviolette συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα μοντέλων της και μόλις παρουσίασε την F77 Space Edition. Η περιορισμένης έκδοσης ηλεκτρική μοτοσικλέτα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις, και αυτό είναι κατανοητό, καθώς μόνο 10 από αυτές θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά το συνολικό στυλ και τη σχεδίαση, η F77 Space Edition είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με τα μοντέλα F77 Recon και Standard. Διατηρεί το ίδιο αιχμηρό και επιθετικό σχήμα, τριγωνικό προβολέα LED και μεγάλα πλαϊνά φέρινγκ που φιλοξενούν την ηλεκτρονική εσωτερική μονάδα λειτουργίας. Ωστόσο, η Space Edition ξεχωρίζει με τη μοναδική χρωματική της απόχρωση Cosmic White, που χαρακτηρίζεται από ένα δίχρωμο φινίρισμα λευκού και πορτοκαλί. Πράγματι, αυτός ο απόκοσμος χρωματισμός κάνει την F77 Space Edition να μοιάζει σαν να προέρχεται από το Star Wars, ταιριάζοντας χρωματικά με το αξιαγάπητο droid BB8.

Για την κατασκευή της Ultraviolette F77 Space Edition χρησιμοποιήθηκαν υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας. Αυτά περιλαμβάνουν το αλουμίνιο ποιότητας 7075 για το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, καθώς και ειδική βαφή ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον και το κλειδί της μοτοσυκλέτας είναι από αλουμίνιο. Από την τεχνολογική της πλευρά η F77 είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, οθόνη TFT πέντε ιντσών, πολλαπλές λειτουργίες οδήγησης, συνδεσιμότητα Wi-Fi και smartphone και πλοήγηση στη στάνταρ έκδοση.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Ultraviolette F77 Space Edition παρουσιάζει μια μικρή αύξηση στην ισχύ της σε σχέση με την βασική έκδοση, με έναν ηλεκτροκινητήρα 30.2 Kilowatt που αποδίδει περίπου 40 ίππους και 100 Nm ροπής. Με ομοιόμορφη επιτάχυνση σε όλο το εύρος των στροφών, η μοτοσυκλέτα φτάνει πολύ γρήγορα την τελική ταχύτητα των 152 χιλιομέτρων την ώρα. Οι μπαταρίες της F77 Space Edition παρέχουν στη μοτοσυκλέτα εντυπωσιακή αυτονομία 307 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η πραγματική αυτονομία θα ποικίλλει ανάλογα με το στυλ οδήγησης και τις συνθήκες του δρόμου.

Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα, μην περιμένετε να μπορέσετε να πάρετε στα χέρια σας μία από αυτές, καθώς θα παραχθούν μόνο 10. Επιπλέον, η τιμή της θα είναι στην Ινδία περίπου στα $6,742 δολάρια – πολύ καλή τιμή, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά που διαθέτει.



 

Επόμενο άρθρο »

Οδηγούμε Honda XL 750 Transalp: Δυναμική επιστροφή

« Προηγούμενο άρθρο

Κατασκοπευτικό: Triumph Daytona 660

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα