• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 KAT
Pole position για τον Celestino Vietti
Νέα 03/09/2022 - 18:28

Ο Celestino Vietti κατάφερε να πάρει την pole position της Moto2 στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini παρά την πτώση του στα τελευταία στάδια. Ο Ιταλός είχε πετύχει ένα 1:35.996 με την καρό σημαία να κυματίζει όταν έχασε το μπροστινό στη όγδοη στροφή, αλλά κανείς δεν κατάφερε να περάσει μπροστά του. 

Ο Vietti θα μοιραστεί την πρώτη σειρά με τον Albert Arenas και τον Alonso Lopez με την πρώτη τριάδα να καλύπτεται από λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου. 

Μια στεγνή πίστα υποδέχτηκε τους αναβάτες της μέσης κατηγορίας για τις ΚΑΤ1 και οι συνθήκες παρέμειναν ίδιες και στις ΚΑΤ2. Ο Vietti ολοκλήρωσε μόλις έναν γρήγορο γύρο πριν επιστρέψει στα pits, ενώ ο Arenas έβαλε τον εαυτό του στην τρίτη θέση και σχεδόν 3 δέκατα μακριά από τους υπόλοιπους όταν έκανε 1:36.189 στα μισά της περιόδου δοκιμών. 

Ο Vietti έκλεισε τη διαφορά όταν επέστρεψε και σημείωσε 1:36.330, ενώ ανέβηκε στην κορυφή με 1:35.996 στον επόμενο γύρο. Ο Arenas έφτασε πολύ κοντά (1:36.097) για να μπει στην πρώτη σειρά, προτού ο Lopez πήδηξε από τη 17η στην τρίτη θέση με 1:36.186. . Ο Vietti πέτυχε τον δεύτερο πιο γρήγορο γύρο των ΚΑΤ με 1:36.025, πριν από την πτώση του στον τελευταίο του γύρο, αλλά η πτώση αυτή δεν θα αποδεικνυόταν κοστοβόρα για τον Ιταλό. 

Ο Aron Canet πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Tony Arbolino και τον Lorenzo Dalla Porta, με τον τελευταίο να προέρχεται από τις ΚΑΤ1.


Ο Fermin Aldeguer πήρε την έβδομη θέση και θα ξεκινήσει από την κεφαλή της τρίτης σειράς της εκκίνησης – παρά την πτώση του στην όγδοη στροφή. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως επικεντρώνεται στους αναβάτες που θα παραταχθούν δίπλα του. Ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Ogura, προκρίθηκε στην όγδοη θέση με 1:36.489 και ο αναβάτης που τον ακολουθεί τώρα με έναν μόνο βαθμό διαφορά, ο Fernandez, είναι ένατος με 1:36.527.

Ο Mattia Pasini ολοκληρώνει την πρώτη 10άδα, μπροστά από τους Somkiat Chantra, Marcel Schrötter, Pedro Acosta και Bo Bendsneyder, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή μεγάλου γύρου για ανεύθυνη οδήγηση κατά τις ΕΔ3. Πίσω τους θα είναι ο Joe Roberts, ο Jorge Navarro και ο Filip Salac.

Ο Jake Dixon πρόκειται να ξεκινήσει από τη 18η θέση αφού δεν κατάφερε να γράψει χρόνο στις ΚΑΤ2. Έπεσε στον πρώτο του γρήγορο γύρο στην 15η στροφή και η μοτοσυκλέτα του δεν πρόλαβε να επισκευαστεί από τους μηχανικούς του μέχρι το πέρας των ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Στις κατατακτήριες πήγα προσεκτικά

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA