• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Enea Bastianini
Νέα 03/09/2022 - 15:29

Ο Enea Bastianini ήταν ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ4 στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini. Ο αναβάτης της Ducati έκανε χρόνο 1:32.295 με την καρό σημαία να κυματίζει για να αρνηθεί στην Aprilia Racing το 1-2 στη περίοδο δοκιμών μισής ώρας πριν τις κατατακτήριες στο Misano World Circuit Marco Simoncelli. Ο χρόνος του Bastianini ήρθε στο τέλος των δοκιμών, με ένα νέο μαλακό slick Michelin στο μπροστινό μέρος και ένα μεσαίο στο πίσω μέρος, ενώ ο Maverick Viñales σημείωσε τον καλύτερο προσωπικό του χρόνο (1:32.331) με ένα μπροστινό ελαστικό που είχε μέχρι τότε κάνει ήδη 22 γύρους και ένα πίσω ελαστικό ηλικίας 14 γύρων. Ο Aleix Espargaro ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα με 1:32.419.


Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, πήρε την τέταρτη θέση με χρόνο 1:32.438, με τον Francesco Bagnaia πέμπτο με 1:32.547 και τον Jack Miller, ο οποίος ήταν ταχύτερος στις ΕΔ3, να είναι 12ος με 1:32.820. 


Ο Franco Morbidelli πήρε μια πολύ δυναμική έκτη θέση, μπροστά από τον Johann Zarco. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Marco Bezzecchi, Jorge Martin και Brad Binder. 

Παρά τις σταγόνες βροχής που υπήρχαν στην αρχή των ΕΔ4, το πέρασμα του Miller μέσα από την αμμοπαγίδα ήταν μια σπάνια ατυχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο έως ότου ο αντικαταστάτης του Joan Mir στην ομάδα Suzuki Ecstar, Kazuki Watanabe, είχε μια πτώση στην 15η στροφή στα τελευταία πέντε λεπτά. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA