• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΚΑΤ
Pole position για τον Deniz Öncü
Νέα 03/09/2022 - 14:56

Παρά τον τραυματισμό στον ώμο, ο Deniz Öncü κατάφερε να γράψει τον ταχύτερο γύρο κατά τις ΚΑΤ2 της Moto3 και να πάρει την pole position με 1:42.448. Ο Τούρκος αναβάτης ξεπέρασε τον Daniel Holgado για μόλις 0,023 δευτερόλεπτα με τον Diogo Moreira να παίρνει την τρίτη θέση, σε ένα 15λεπτο που επηρεάστηκε από την βροχή. 

Αμέσως αφού είδαμε τον David Muñoz, τον Lorenzo Fellon, τον Riccardo Rossi και τον Adrian Fernandez να προκρίνονται από τις ΚΑΤ1, άρχισε να πέφτει ελαφριά βροχή στο Misano World Circuit Marco Simoncelli. Οι σημαίες της βροχής κυμάτιζαν όταν οι αναβάτες βγήκαν από τα pits, αλλά η βροχή δεν ήταν αρκετή για να βγουν με βρεγμένα ελαστικά.

Οι πρώτοι γύροι είδαν τους Diogo Moreira και Izan Guevara να σημειώνουν τους ίδιους χρόνους – 1:44.254. Αλλά αυτοί οι χρόνοι δεν έμειναν για πολύ στην κορυφή. Ο Rossi έφτασε στην πρώτη θέση με 1:43.195 για να προηγηθεί του Öncü για λίγο λιγότερο από ένα δέκατο, προτού ο Guevara θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για να βρεθεί στην κορυφή για 0,108 δευτερόλεπτα με επτά λεπτά να απομένουν. 

Οι χρόνοι έπεφταν σε κάθε γύρο καθώς οι αναβάτες αντιμετώπιζαν τις δύσκολες συνθήκες. Ο Moreira επέστρεψε στην πρώτη θέση με τον Öncü δεύτερο και τον Ryusei Yamanaka τρίτο. Με ένα λεπτό να απομένει, ο Guevara ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση, αλλά οι Moreira και Yamanaka έκαναν το 1-2 για να σπρώξουν τον Guevara στην τρίτη θέση με την τελευταία τους προσπάθεια. 

Τότε, ο Öncü έκανε έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο για να διεκδικήσει την pole position και ο Holgado πέρασε στην δεύτερη θέση, μπροστά από τον Moreira, καθώς η πρώτη τετράδα χωριζόταν για μόλις 0,040 δευτερόλεπτα.

Ο Yamanaka είναι ο αναβάτης που θα ξεκινήσει από την κεφαλή της δεύτερης σειράς της σχάρας εκκίνησης, μπροστά από τον Guevara, με τον Carlos Tatay να συμπληρώνει την δεύτερη σειρά, στην έκτη θέση. 

Ο Dennis Foggia θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, έχοντας τους John McPhee και Andrea Migno δίπλα του. 

Ήταν άλλη μια δύσκολη περίοδος κατατακτηρίων για τον Sergio Garcia, καθώς ο Ισπανός αναγκάζεται να συμβιβαστεί με την 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA