• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωση συνεργασίας Yamaha και Monster Energy
Νέα 04/06/2022 - 19:51

Eίναι εβδομάδα ανακοινώσεων για την Yamaha. Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Fabio Quartararo για άλλα δύο έτη, η Yamaha ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον βασικό της χορηγό, την Monster Energy.


Η Yamaha είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Monster Energy Company θα παραμείνει ο βασικός χορηγός της Yamaha Factory Racing MotoGP Team και ως εκ τούτου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως Monster Energy Yamaha MotoGP Team.

Η πολυετής συμφωνία προβλέπει ότι η Monster Energy επεκτείνει το συμβόλαιό της βασικής χορηγίας της και ενισχύει περαιτέρω τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Factory MotoGP Team της Yamaha. Η Monster Energy ήταν επίσημος χορηγός της ομάδας από το 2013 και έγινε βασικός χορηγός το 2019. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha εξασφάλισε το MotoGP Triple Crown (Πρωτάθλημα αναβατών, κατασκευαστών και ομάδων) το 2015, τον Τίτλο Ομάδας το 2016 και κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το 2021.

Τόσο ο Fabio Quartararo όσο και ο Franco Morbidelli είναι καθιερωμένοι αθλητές της Monster Energy. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Quartararo, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια, βρίσκεται ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Προηγείται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία με 8 βαθμούς. Εν τω μεταξύ, πριν από το αυριανό Gran Premi Monster Energy de Catalunya, η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη των ομάδων, 10 βαθμούς μακριά από την πρώτη.

Η ανανέωση της βασικής χορηγίας σημαίνει ότι το εμβληματικό «νύχι» της Monster Energy θα συνεχίσει να εμφανίζεται τα επόμενα χρόνια στην εργοστασιακό YZR-M1 και τα δέρματα των αναβατών.

Η παγκόσμια συμμαχία Monster Energy-Yamaha επεκτείνεται επίσης και σε άλλους αγώνες όπως τα Monster Energy Supercross, AMA Motocross και FIM Motocross World Championships, υπογραμμίζοντας ότι η Monster Energy και η Yamaha είναι βασικοί παίκτες και συνεργάτες στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλετών.

"Το Gran Premi Monster Energy de Catalunya είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της ισχυρής συνεργασίας της ομάδας μας με την Monster Energy Company", ανέφερε ο LIn Jarvis. "Θα είναι ο βασικός χορηγός της εργοστασιακής μας ομάδας  για αρκετές  σεζόν MotoGP".

"Η Yamaha και η Monster Energy είναι στενοί συνεργάτες σε διάφορους κλάδους του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και πολλά χρόνια. Η Monster Energy κατανοεί πολύ καλά τη βιομηχανία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα MotoGP –την κορυφαία δραστηριότητα του κόσμου των αγώνων μοτοσυκλέτας– που μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε πολύ ομαλά. Έγιναν Επίσημος Χορηγός της ομάδας μας το 2013 και βασικός χορηγός το 2019".

"Αυτή η ανανέωση αποτελεί απόδειξη της μεγάλης εμπιστοσύνης και του σεβασμού που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και της κοινής προσπάθειας και των δύο οργανισμών να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα αθλήματα μοτοσυκλέτας και να προωθούν τις αξίες της επωνυμίας μας στην κορυφαία κατηγορία παγκόσμιων αγώνων".

"Η νέα συμφωνία σηματοδοτεί την πρόθεση τόσο της Yamaha όσο και της Monster Energy να ενισχύσουν περαιτέρω τη συνεργασία τα επόμενα χρόνια".

"Η Monster Energy και η Yamaha είχαν μακρά ιστορία αγώνων μαζί στην κορυφή των αγώνων μοτοσυκλέτας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε δημιουργήσει μια επιτυχημένη συνεργασία τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας". δήλωσε ο Rodney Sacks, CO-CEO της Monster Energy. "Το να βλέπεις τον Fabio να κερδίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP πέρυσι με την Monster Energy Yamaha YZR-M1 του ήταν ένα από τα πολλά highlights που απολαύσαμε στον χρόνο που περάσαμε μαζί και ανυπομονούμε για πολλά ακόμη χρόνια να αγωνιστούμε μαζί με τη Yamaha στα MotoGP".

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν την ανανέωση στην Βαρκελώνη και ευχόμαστε τόσο στον Franco, στον Fabio όσο και σε ολόκληρη την ομάδα επιτυχία για το Σαββατοκύριακο και για το υπόλοιπο της σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Είμαι χαρούμενος με την πρώτη σειρά

« Προηγούμενο άρθρο

Η σχάρα εκκίνησης στον αυριανό αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα