• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η σχάρα εκκίνησης στον αυριανό αγώνα
Ανά κατηγορία
Νέα 04/06/2022 - 19:35

Με την λήξη των κατατακτήριων έχουμε την διάταξη στην αυριανή σχάρα εκκίνησης ανά κατηγορία.

Στην μεγάλη κατηγορία MotoGP ο Aleix Espargaro της Aprilia Racing κατέρριψε ρεκόρ γύρου όλων των εποχών για να διεκδικήσει την pole position στο Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Σε μια μάχη τριών αναβατών για την pole στα MotoGP στο Circuit de Barcelona-Catalunya, ο Aleix Espargaro με 1:38.742 επικράτησε για μόλις 0,031 δευτερόλεπτα έναντι του Francesco Bagnaia. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, πρόκειται επίσης να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά τον αγώνα της Κυριακής.

 

 

 

Στη Moto2 o Celestino Vietti κατέκτησε μια πολύτιμη pole position στην Moto2 στο Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Ο Ιταλός είδε το προβάδισμά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να μειώνεται γρήγορα στους τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος, αλλά η τελευταία προσπάθειά του στο 1:43.823 που σημείωσε στις ΚΑΤ2 στο Circuit de Barcelona-Catalunya του δίνει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να αρχίσει να ξαναχτίζει το περιθώριο του στην βαθμολογία, καθώς θα ξεκινήσει τον αγώνα αύριο από την πρώτη θέση. Ο Aron Canet έχασε την pole position για μόλις 0,008 δευτερόλεπτα , ενώ ο Joe Roberts πήρε την τρίτη θέση, με τον ταχύτερό του γύρο να βρίσκει κίνηση στην πίστα και τον Αμερικανό αναβάτη να χάνει χρόνο.

 

 

 

Τέλος στη Moto3 για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Dennis Foggia θα ξεκινήσει ένα Grand Prix από την pole position αφού έφτασε στην κορυφή στα τελευταία δευτερόλεπτα των ΚΑΤ2 στο Monster Energy Catalan Grand Prix. Μαζί με τον Ιταλό στην πρώτη σειρά θα είναι ο Deniz Öncü και ο Izan Guevara.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωση συνεργασίας Yamaha και Monster Energy

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto2 KAT

Χορηγοί