• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Aleix Espargaro
Νέα 04/06/2022 - 15:21

Μπορεί να μην έσπασε και πάλι το ρεκόρ γύρου (όπως είχε κάνει στις ΕΔ3 το πρωί), όμως ο Aleix Espargaro ήταν και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης κατά τις ΕΔ4 στην Καταλονία. Ο αναβάτης της Aprilia (που ήταν ταχύτερος τόσο την Παρασκευή όσο και στις ΕΔ3), κατάφερε να ολοκληρώσει τον ταχύτερο γύρο του σε 1:39.992 και ανέβηκε στην πρώτη θέση των τελευταίων ελεύθερων δοκιμών για την μεγάλη κατηγορία, χρησιμοποιώντας μεσαία ελαστικά μπροστά και πίσω. Μόλις 157 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω βρέθηκε ο Marco Bezzecchi, με τον rookie της Mooney VR46 Bardhal να συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, πήρε την τρίτη θέση, κάνοντας χρόνο 1:40.192.

Ο Johann Zarco επιβεβαίωσε την καλή εικόνα που έδειξε στις ΕΔ3, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Luca Marini, που συνεχίζει μια πολύ καλή εμφάνιση μετά το Mugello. O Maverick Viñales, ο οποίος θα δώσει την μάχη στις ΚΑΤ1 αργότερα, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Jorge Martin.

O Franco Morbidelli ήταν στην όγδοη θέση, λίγο λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον Aleix Espargaro. Την δεκάδα έκλεισε οι Enea Bastianini και Francesco Bagnaia.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα