• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 ΚΑΤ
Δεύτερη pole position για τον Dennis Foggia!
Νέα 04/06/2022 - 15:02

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Dennis Foggia θα ξεκινήσει ένα Grand Prix από την pole position αφού έφτασε στην κορυφή στα τελευταία δευτερόλεπτα των ΚΑΤ2 στο Monster Energy Catalan Grand Prix. Μαζί με τον Ιταλό στην πρώτη σειρά θα είναι ο Deniz Öncü και ο Izan Guevara.


Αφού έκανε τον ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου στις ΕΔ3 νωρίτερα το Σάββατο, ο Foggia ήταν το μεγάλο φαβορί ερχόμενοι στις κατατακτήριες και έπιασε γρήγορα δουλειά. Καθώς οι αναβάτες ετοιμάζονταν για τις τελικές επιθέσεις κατά τα τελευταία λεπτά, ο αναβάτης της Leopard, ο οποίος για άλλη μια φορά βρισκόταν μόνος του στην πίστα, ήταν τρία δέκατα μπροστά από έναν ακόμα αναβάτη που δούλευε επίσης μονος. Τον Izan Guevara.

Παρά τις πολλές κόκκινες ενδείξεις στις ενδιάμεσες χρονομετρήσεις (που δείχναν ότι πολλοί αναβάτες ήταν ταχύτεροι στους πρώτους τομείς από τον Foggia), ο Ιταλός δεν φαινόταν ότι θα έπεφτε από την πρώτη θέση. Αντιθέτως, βελτιώθηκε ξανά, φτάνοντας στο 1:48.290, για να εξασφαλίσει την δεύτερη pole position της καριέρας του. Ο Deniz Öncü ήταν ο μόνος που κατάφερε να φτάσει σχετικά κοντά στον Foggia, (1,5 δέκατο), αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τον αναβάτη της Leopard και θα ξεκινήσει αύριο από τη δεύτερη θέση της σειράς εκκίνησης, ενώ ο Guevara κατάφερε με έναν γύρο στο τέλος να ανέβει και πάλι στην τρίτη θέση. 


Ο Lorenzo Fellon έχασε την πρώτη σειρά της εκκίνησης από τον Guevara και αναγκάστηκε να αρκεστεί στην τέταρτη θέση. Η δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα δει επίσης τους Ryusei Yamanaka και Riccardo Rossi, οι οποίοι πέρασαν από τις ΚΑΤ1 για να βρεθούν εκεί. 

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, θα πρέπει να ξεκινήσει από την τρίτη σειρά τον αγώνα της Κυριακής, καθώς έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο και θα βρεθεί μπροστά από το δίδυμο της CIP Green Power, Kaito Toba και Joel Kelso. Ολοκληρώνοντας μια πρώτη δεκάδα, με διαφορά λίγο μεγαλύτερη του μισού δευτερολέπτου, θα ξεκινήσει από την κεφαλή της τέταρτης σειράς ο Tatsuki Suzuki. Δίπλα του θα βρεθούν οι John McPhee και Matteo Bertelle. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα