• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Roberts με τους πρώτους 6 να έχουν διαφορά μικρότερη του ενός δεκάτου!
Νέα 04/06/2022 - 13:25

Ο Joe Roberts είναι ο ταχύτερος αναβάτης της Moto2 μετά την ολοκλήρωση των ΕΔ3 στο Gran Premi Monster Energy de Catalunya, σε μια υπερβολικά σφιχτή περίοδο δοκιμών. Ο Αμερικανός πέρασε στην πρώτη θέση στην πρώτη του έξοδο, κάνοντας χρόνο 1:44.154, προσπερνώντας τον Jake Dixon για μόλις 0,001 δευτερόλεπτα, και κανείς κατάφερε μετά να πάει πιο γρήγορα από αυτούς τους δύο. Ο Pedro Acosta έφτασε πολύ κοντά, ωστόσο, καθώς σταδιακά βελτιώθηκε στο 1:44.157 στην τελευταία του έξοδο – που σημαίνει ότι ήταν μόλις 0,003 δευτερόλεπτα πίσω από τον Roberts. 


Ο Bo Bendsneyder κατέκτησε την τέταρτη θέση με 0,020 δευτερόλεπτα διαφορά από τον ρυθμό του Roberts και, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, είχε ένα σχετικά μεγάλο περιθώριο 0,034 δευτερολέπτων έναντι του αναβάτη που θα κατατασσόταν πέμπτος, τον Albert Arenas. Ο Barry Baltus εξασφάλισε ότι μόλις 0,060 δευτερόλεπτα θα χώριζαν τους πρώτους 6, με τους Lorenzo Dalla Porta, Aron Canet,  Filip Salac και Sam Lowes να συνπληρώνουν την δεκάδα.  Ο Lowes ήταν μόλις 0,176 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Roberts.


Ο Marcel Schrotter πήρε την 11η θέση, μπροστά από τον Manuel Gonzalez, ενώ ο Ai Ogura και ο Augusto Fernandez ολοκλήρωσαν την πρώτη 14άδα και επομένως βρίσκονται κατευθείαν στις ΚΑΤ2.


Θα υπάρχει πολύς ανταγωνισμός για τις τέσσερις πρώτες θέσεις των ΚΑΤ1, με τους Tony Arbolino, Somkiat Chantra, Cameron Beaubier και Celestino Vietti να πρέπει να περάσουν από τις ΚΑΤ1. Μαζί τους θα είναι και οι αναβάτες του Luca Boscoscuro, Fermin Aldeguer και Alonso Lopez, ενώ ο Marcos Ramirez αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα στα πρώτα στάδια και Zonta Van Den Goorbergh είχε πτώση στην τέταρτη στροφή. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto3 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα