• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξανά στην πίστα ο Nakano
Έχε αναλάβει ως επικεφαλής του τμήματος των δημοσίων σχέσεων για το Grand Prix της Ιαπωνίας.
Νέα 26/04/2010 - 23:29

Ο δημοφιλής Ιάπωνας αναβάτης Shinya Nakano που το 2000 είχε τερματίσει δεύτερος στην τελική κατάταξη των GP250 αποφάσισε να βάλει τέλος στην αγωνιστική του καριέρα πέρυσι όταν αποσύρθηκε οριστικά τον Οκτώβριο κι από την σκηνή του World SBK. Πλέον στα νέα του καθήκοντα είχε αναλάβει ως επικεφαλής του τμήματος των δημοσίων σχέσεων για το Grand Prix της Ιαπωνίας.  

 

Πριν μερικές εβδομάδες φόρεσε ξανά την δερμάτινη φόρμα του στα πλαίσια μίας δοκιμής μοτοσικλετών της Moto2 που διοργάνωσε η εταιρεία Mobilityland (οι promoters του Ιαπωνικού GP) όπου είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στην πίστα του Motegi τις μοτοσυκλέτες των Γιαπωνέζων κατασκευαστών Moriwaki, TSR και Burning Blood. Για τον ίδιο η ευκαιρία αυτή ήταν μία μοναδική έκπληξη. Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανάφερε “Αρχικά νόμιζα ότι θα έμοιαζαν με ένα CBR αλλά αυτές είναι πραγματικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Είναι πολύ κοντά στις μοτοσικλέτες των MotoGP και των GP250. Η αίσθηση που σου δίνει μία Moto2 μοτοσυκλέτα καθώς κι ο τρόπος που στρίβει είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει σχολείο για μελλοντικούς αναβάτες των MotoGP. Η ποιότητα από μηχανολογικής πλευράς είναι πολύ καλή και θα δούμε πολλούς συναρπαστικούς αγώνες.”        

 

 

Επιπλέον, ο Nakano αναφέρθηκε στην παλιά του ομάδα την Tech III δηλώνοντας ότι αποτελεί μία ομάδα που ψάχνει για τις δικές της λύσεις κι όλοι τους εργάζονται πολύ σκληρά. Μπορεί να μην μπορούσαν να εφαρμόσουν τις ιδέες τους στην μοτοσυκλέτα των MotoGP λόγω των κανονισμών, ωστόσο σίγουρα θα έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ καλό στην Moto2. Σημειωτέων δε ότι ο Shinya Nakano είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις κατά την τριετή συνεργασία του με την Kawasaki στα πρώτα της βήματα στα MotoGP και πήρε μεγάλη απόφαση για να πάει στη συνέχεια στις δορυφορικές ομάδες της Honda.

Επόμενο άρθρο »

Hayden: “Η Ducati ετοιμάζει την GP11”

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Assen live: O Jonathan Rea διπλός νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα