• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: “Η Ducati ετοιμάζει την GP11”
Απαιτείται πολύς χρόνος για να δοκιμάσει και να αξιολογήσει κανείς την αξιοπιστία κάποιων νέων εξαρτημάτων.
Νέα 26/04/2010 - 09:49

Πόσο δύσκολη θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι είναι η εξέλιξη μιας πρωτότυπης εργοστασιακής μοτοσυκλέτας την στιγμή που η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς να την κάνει καλύτερη για την τρέχουσα σεζόν ενώ ταυτόχρονα εργάζεται πάνω στην μοτοσυκλέτα της επόμενης χρονιάς και με τα νέα δεδομένα για την μοτοσυκλέτα του 2012. 

 

Έπειτα από τον αγώνα της Jerez οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποιες αναβαθμίσεις στις μοτοσυκλέτες τους την επόμενη ημέρα. Πρόσφατα ο Hayden ανάφερε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν τι καινούργιο θα έχει προς δοκιμή στη Jerez. Δεν γνωρίζει καν αν οι βελτιώσεις θα αφορούν κάποια μηχανικά ή ηλεκτρονικά εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας του. “Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα απολύτως για τις συγκεκριμένες δοκιμές προς το παρόν. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η Ducati εργάζεται συνεχώς πάνω σε καινούργιες ιδέες.” ανάφερε ο Αμερικάνος οδηγός σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

 

“Απαιτείται πολύς χρόνος για να δοκιμάσει και να αξιολογήσει κανείς την αξιοπιστία κάποιων νέων εξαρτημάτων. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή το επιτελείο της Ducati εργάζεται πυρετωδώς και δοκιμάζει την μοτοσυκλέτας του 2011. Να είστε σίγουροι ότι δεν κοιμούνται αυτοί στην Ducati” δήλωσε ο Hayden ολοκληρώνοντας την συνέντευξή του.

Επόμενο άρθρο »

Repsol Honda: Το εργοστασιακό γραφείο εργασίας

« Προηγούμενο άρθρο

Ξανά στην πίστα ο Nakano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα