• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar live: O Rossi πλησιάζει τον Stoner
Σε μια πίστα λίγο πιο γλιστερή, επιβεβαιώνεται η κόντρα Rossi - Stoner
Νέα 10/04/2010 - 20:49

 

Aποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Valentino Rossi, αρκετά πιο ευδιάθετος σήμερα, στη διάρκεια των Ελεύθερων Δοκιμών 2, βελτίωσε το χθεσινό του χρόνο και πλησίασε τον Casey Stoner, που όπως συνήθως, νωρίς – νωρίς έκανε ένα πολύ καλό χρόνο. Ο Ιταλός πλησίασε πολύ μετά τη μέση του 60λεπτου, για να απαντήσει προς το τέλος ο Αυστραλός με δύο συνεχόμενους καλούς γύρους και να ανεβάσει και πάλι τη διαφορά, στα 0.340 του δευτερολέπτου.

 

Η είσοδος στην τριάδα, του Randy De Puniet με την Honda LCR, δεν είναι έκπληξη, αφού ο Γάλλος από χθες έδειξε ότι είναι ικανός για κάτι καλό στο Κατάρ. Πίσω του ο Dovizioso επιβεβαίωσε ότι η Honda βρίσκει το δρόμο της, κάτι που αντανακλά και η σημαντική βελτίωση του Pedrosa που είναι 2 δέκατα πιο πίσω στην 9η θέση.

 

Ο Lorenzo μόνο στο τέλος βρήκε τη ρύθμιση, αλλά με μαλακό πίσω λάστιχο, ανέβηκε στην 5η θέση, μπροστά από τον Kallio της Pramac που άφησε ευχαριστημένη την ομάδα του. O Spies στην 7η θέση, δείχνει να βρίσκεται σταθερά κοντά στους πρώτους και μπροστά από τον ομόσταυλο Edwards, που έκελισε τη δεκάδα.

 

Μέσα στους πρώτους και ο γερόλυκος Capirossi με την Rizla Suzuki, που στον τελευταίο γύρο, ακολουθώντας τον Lorenzo, «έγραψε» τον 8ο χρόνο.

 

Στις τελικές ο Dovizioso με 327.9 χλμ/ώρα ήταν ο ταχύτερος, με τον Pedrosa στα 326.9 χλμ/ώρα, να σημειώνουν τη δύναμη του κινητήρα της Honda.

O Dovi σε φόρμα
O Dovi σε φόρμα
ο Kallio εντυπωσιακός
ο Kallio εντυπωσιακός
Πολύ δουλειά στο ΒΟΧ της Honda
Πολύ δουλειά στο ΒΟΧ της Honda
O Dani πλησιάζει
O Dani πλησιάζει

Επόμενο άρθρο »

Qatar live: «Δύσκολο να τον ακολουθήσω, τον Stoner»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Δεύτερη συνεχόμενη pole position για τον Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα