• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar live: «Δύσκολο να τον ακολουθήσω, τον Stoner»
O Rossi θα το προσπαθήσει, αλλά...
Νέα 11/04/2010 - 01:12

 

Aποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

«Θα είναι δύσκολο να τον σταματήσω, χάνουμε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, αν καταφέρουμε να κάνουμε μια ακόμη βελτίωση στις ρυθμίσεις, μπορεί να γίνει κάτι, αλλά θα είναι δύσκολο να τον ακολουθήσω», είπε ο Valentino Rossi, σχετικά με την διαφαινόμενη κυριαρχία του Αυστραλού, νικητή του πρώτου Αγώνα της χρονιάς, τα τρία προηγούμενα χρόνια.

 

Ο Casey Stoner με τη σειρά του δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε με την ομάδα. «Ξέρουμε πως να στήνουμε τη μοτοσυκλέτα και ο ρυθμός μας με τα λάστιχα του αγώνα ήταν καλός. Ο νέος κινητήρας έδωσε περισσότερο κράτημα πίσω και αυτό με τη σειρά του πιέζει το μπροστινό και ανοίγει τη γραμμή στην έξοδο. Έτσι θέλει διαφορετικό στήσιμο, τώρα που καταλήξαμε στο φουλ κάρμπον πακέτο και στο πλαίσιο και στο ψαλίδι. Από τη μεριά της η Bridgestone έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος με τα λάστιχα, που εκτός των άλλων ζεσταίνονται γρήγορα και αυτό μπορεί να με βοηθήσει στην εκκίνηση», είπε ο Πρωταθλητής του 2007. Μάλιστα είναι προς το παρών ο ταχύτερος στην ευθεία με 329.1 χλμ/ώρα, έναντι μόλις 319.4 του Rossi!

 

Ο τρίτος της πρώτης σειράς της εκκίνησης ο Jorge Lorenzo είπε ότι το πρόβλημά του είναι η πρόσφυση του πίσω τροχού, που χάθηκε στην πορεία των δοκιμών. «Το τραυματισμένο χέρι μου είναι μικρότερο πρόβλημα, από το κράτημα του πίσω μέρους. Δύσκολα θα μείνω κοντά τους, οπότε θα είμαι πολύ χαρούμενος με μια 3η θέση», είπε λακωνικά ο Ισπανός.

 

O Randy De Puniet και η Honda της LCR, πήραν την 4η θέση, με τον Γάλλο να μας εξηγεί ότι το Κατάρ δεν είναι από τις αγαπημένες του πίστες, αλλά ότι πιστεύει ότι βρήκαν το σωστό στήσιμο με την ομάδα του, που φορτίζει όπως πρέπει το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του.

Ο Loris Capirossi, που ήδη τιμήθηκε σε μια συγκινητική τελετή από την DORNA και τους δημοσιογράφους, για την αυριανή 300η εκκίνησή του, δήλωσε ότι θα μείνει μαζί μας για αρκετό καιρό ακόμη και σίγουρα ευχαριστημένος από την 5η θέση.

Οι δύο Honda των Dovizioso, Pedrosa, ακολούθησαν, ενώ στα χιλιοστά κοντά τους και ο Edwards, μπροστά από τον Hayden που επιτέλους αρχίζει να οδηγεί όπως αξίζει σε ένα Παγκόσμιο Πρωταθλητή, έστω κι αν έχουν περάσει 4 χρόνια από τον Τίτλο του.

Την δεκάδα έκλεισε ο Aoyama με την Interwetten Honda, μπροστά από τον Spies που δεν έβαλε μαλακά λάστιχα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar live: Ο ήρωας Toni Elias!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar live: O Rossi πλησιάζει τον Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα