• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Δεν έχω τελική ταχύτητα
Για αυτό δεν μπορώ να έχω φιλοδοξία να παλέψω
Νέα 06/06/2021 - 21:20

"Ο αγώνας σήμερα ήταν μια μάχη. Ήθελα να δείξω τις δυνατότητές μου, προσπαθώ να είμαι σταθερός ακόμα και αν ήταν περίπλοκο απέναντι στους άλλους. Στον αγώνα η ταχύτητά μου δεν ήταν κάτι το τρελό, αλλά μερικές φορές ήταν εντάξει. Σε σχέση με πέρυσι, ο ρυθμός ήταν περίπου ο ίδιος αν και φέτος ήμουν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός".

Για το αυριανό τεστ δήλωσε: "Για αύριο δεν έχουμε κάτι καινούριο να δοκιμάσουμε, βασικά δεν θα κάνω πολλούς γύρους".

Ο Morbidelli απέφυγε να επεκταθεί σε αυτό το θέμα και ξαναγύρισε στον αγώνα. 

"Πρέπει να είμαι χαρούμενος με τον αγώνα, παρόλο που όταν μου λείπει η τελική ταχύτητα δεν γίνεται να έχω την φιλοδοξία να παλέψω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω, αυτή η ένατη θέση ήταν το καλύτερο. Υποφέρω στην ευθεία και πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος στις στροφές. Πριν τον αγώνα λέω ότι κάτι μπορεί να γίνει γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Βέβαια το να τερματίζεις μέσα στην δεκάδα δεν είναι κακό ".

" Σήμερα, μέσα σε ένα γύρο με πέρασαν τρεις αναβάτες. Έχασα τόσες θέσεις και είναι κουραστικό να χάνεις θέσεις τόσο γρήγορα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι ".

Παρά ταύτα, ο Morbidelli δεν παραιτείται. 

"Βασίζομαι στην επιθυμία μου να είμαι επαγγελματίας. Απο πλευράς μου υπάρχει η θέληση να προπονηθώ και να επιστρέψω στην Γερμανία. Παραμένω επαγγελματίας και δεν υπάρχει η πρόθεση να τα παρατήσω".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Τιμωρήθηκε ο Quartararo με +3''

« Προηγούμενο άρθρο

O Quartararo έπρεπε να τιμωρηθεί;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα