• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP ΚΑΤ
Άπιαστος ο Quartararo
Νέα 29/05/2021 - 19:24

Με νέο ρεκόρ γύρου (1:45.187) και διαφορά από τον επόμενο αναβάτη ολοκλήρωσε τις ΚΑΤ  ο Fabio Quartararo, για να κατακτήσει την 4η συνεχόμενη Pole Position του. Από την αρχή, ο Γάλλος αναβάτης έδειξε ότι είναι πολύ γρήγορος και ήταν βασικός υποψήφιος για την Pol Position..

Πίσω του, ο Francesco Bagnaia, βασικός αντίπαλος του Quartararo στο πρωτάθλημα και την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ο Johann Zarco. Η αυριανή πρώτη σειρά στην σχάρα εκκίνησης αντιστοιχεί ακριβώς και στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης, θα στηθούν οι Aleix Espargaro, Jack Miller και Brad Binder, μπροστά από τους Miguel Oliveira, Alex Rins (ο οποίος έμεινε από καύσιμα στο τέλος των ΚΑΤ2) και Joan Mir.

Στις ΚΑΤ1 ο Marc Marquez ακολούθησε κατά πόδας τον Maverick Vinales, κάτι το οποίο δεν χαροποίησε καθόλου τον αναβάτη της Yamaha, που προσπάθησε να του ξεφύγει μπαίνοντας στα pits. Ο Marquez τον ακολούθησε και αυτό επέφερε την αγανάκτηση του Vinales. Εν τέλει ο Marquez κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2, ενώ ο Vinales βρισκόταν σε γρήγορο γύρο (τελευταίος γύρος) και πήγαινε για την πρώτη θέση στις ΚΑΤ1, αλλά ένα λάθος στην τελευταία στροφή του στέρησε την θέση στις ΚΑΤ2 (μια θέση που πήρε ο Aleix Espargaro) και αύριο θα ξεκινήσει από την 13η θέση.

Απογοητευτικές ήταν οι ΚΑΤ και για τον Valentino Rossi, ο οποίος θα ξεκινήσει το Grand Prix της πατρίδας του από την 19η θέση αύριο. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο τελευταίος νικητής του Mugello, Danilo Petrucci, που αύριο θα ξεκινήσει από την 18η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez εξηγεί την τακτική του στις ΚΑΤ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto2 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα