• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΚΑΤ
Pole Position για τον Raul Fernandez
Νέα 29/05/2021 - 18:15

Με μερικές σταγόνες βροχής (και τις αντίστοιχες προειδοποιητικές σημαίες να κάνουν την εμφάνισή τους) ξεκίνησαν οι ΚΑΤ για την Moto2.

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Fermin Aldeguer (o 16χρονος αναβάτης της MotoE που αντικαθιστά τον Yari Montela), Somkiat Chantra, Marcos Ramirez και Bo Bendsneyder.

Ο Raul Fernandez έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, καθώς στο τέταρτο λεπτό των ΚΑΤ2 βρέθηκε στην κορυφή, περνώντας τον Joe Roberts, που είχε αρχικά τον καλύτερο χρόνο. Λίγο μετά ο Marco Bezzechi αναρριχήθηκε για λίγο στην πρώτη θέση, πριν τον κατεβάσει από εκεί ο ομόσταυλος του Raul Fernandez, Remy Gardner. 

O Sam Lowes έκανε και αυτός την επίθεσή του, καταφέρνοντας να βρεθεί στην κορυφή με χρόνο 1:51.088, αλλά στο 8ο μόλις λεπτό, ο Raul Fernandez ολοκλήρωσε τον γύρο του σε 1:50.723, κάτι που του χάρισε την pole position και κανένας αναβάτης δεν κατάφερε να τον απειλήσει μετά.

Δίπλα του στην σειρά της εκκίνησης αύριο, θα είναι ο Sam Lowes και ο Jorge Navarro, ενώ τελικά ο ομόσταυλός του, Remy Gardner θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, μπροστά από τους Fabio DiGiannantonio και Tony Arbolino.

Την τρίτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν οι Marco Bezzechi, Xavi Vierge και Marcel Schrotter.

Ο Aron Canet είχε πτώση μερικά λεπτά πριν το τέλος του session, όταν έχασε το μπροστινό, και θα ξεκινήσει αύριο από την 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα