• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Αισιοδοξία στην Suzuki
Βλέψεις για συνέχεια στις νίκες
Νέα 26/03/2010 - 17:28

Η πρώτος γύρος του WSBK ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένος για τους δύο αναβάτες της Suzuki: Ο Leon Haslam πήρε τηνπρώτη του νίκη στο θεσμό, ενώ ο Sylnvain Guintoli έχασε για πολύ λίγο την ευκαιρία να ανέβει το βάθρο του 2ου σκέλους.

Με τον δεύτερο γύρο να γίνεται στο Portimao της Πορτογαλίας, η Suzuki νιώθει ότι πάει σε γνώριμα λημέρια, μιας και είχε κάνει εκεί δοκιμές τον Ιανουάριο. Ο Haslam έχει δηλώσει πολλές φορές ότι του αρέσει η συγκεκριμένη πίστα:

“Τo Portimao είναι φανταστικό και ίσως η πιο απαιτητική πίστα της σεζόν. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από τους συναθλητές μου πιστεύουν το ίδιο. Όταν τα πας καλά στο Portimao νιώθεις τέλεια. 'Όσον αφορά στη μοτοσυκλέτα, από την πρώτη φορά που την οδήγησα, κατάλαβα ότι η Suzuki θα είναι πολύ αξιόμαχη – και μέχρι τώρα νομίζω πως έχει αποδειχτεί αυτό. Ολόκληρη η ομάδα με έχει στηρίξει απίστευτα και πάμε με πολύ κέφι στο Portimao για ένα φανταστικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Στις δοκιμές που κάναμε εκεί τα πήγα πολύ καλά και στόχος μου είναι ακόμα δύο podium.”

 

Ο Guintoli μέχρι στιγμής τα έχει και αυτός πάει περίφημα, ενώ είχε τρέξει στο Portimao πέρσι στον τελευταίο αγώνα:

“Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που ξεκίνησα την σεζόν. Όσο για την μοτοσυκλέτα; Δεν μπορώ να σας πω πόσο άνετα αισθάνομαι πάνω της. Φυσικά, κάθε φορά που την οδηγώ μαθαίνω όλο και κάτι περισσότερο, ενώ ήδη ονειρεύομαι podiums και νίκες. Όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό να έχεις καλή ψυχολογία. Το διάστημα ανάμεσα στους δύο αγώνες ήταν μεγάλο και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι πάνω στη σέλα. Το Portimao είναι φοβερή πίστα, αλλά και πολύ απαιτητική. Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες της σεζόν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για ν΄ ανέβω στο podium.”

Επόμενο άρθρο »

WSBK Portimao: Haslam προς το παρόν

« Προηγούμενο άρθρο

Τα ΜotoGP πρεσβευτής του Ισπανικού τουρισμού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα