• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δίνει ...εξτάσεις η FB Corse
Κρίσιμες δοκιμές για το μέλλον της ομάδας
Νέα 06/03/2010 - 20:27

H νεοσύστατη ιταλική ομάδα που φιλοδοξεί να πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα των MotoGP, ανακοίνωσε το πρόγραμμα ιδιωτικών δοκιμών που θα κάνει προκειμένου να δει την κατάσταση της μοτοσυκλέτας της.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επί ιταλικού εδάφους σε πίστα που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, το shakedown της FB01.

Συγκεκριμένα, οι δοκιμές θα λάβουν χώρα στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένια, το διήμερο 15-16 Μαρτίου με τον Garry McCoy να βρίσκεται στο μονόσελο της τρικύλινδρης μοτοσυκλέτας.

Στις 17 του μηνός θα επισκεφθούν την πίστα ο παλιός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Franco Uncini που είναι υπεύθυνος σε θέματα ασφαλείας της Dorna και ένας εκπρόσωπο της IRTA, προκειμένου να μελετήσουν τους χρόνους και να αξιολογήσουν τη μοτοσυκλέτα.

Στόχος των ανθρώπων της FB Corse είναι να πάρουν την έγκριση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι δύο αρμόδιοι να δώσουν την έγκρισή τους.

Από τι θα εξαρτηθεί αυτό; Tην απάντηση μας δίνει ο καθ' ύλην αρμόδιος, Franco Uncini.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο. Η ιστορία για τα τρία δευτερόλεπτα δεν είναι πραγματική. Πως μπορείς να αξιολογήσεις μια μοτοσυκλέτα στο ντεμπούτο της βάση του χρόνου που θα κάνει σε έναν γύρο; Αν δηλαδή κάνει χρόνο 3,1" πιο αργό από αυτόν που απαιτείται θα πούμε όχι, ενώ αν η διαφορά είναι στα 2,9" θα πούμε ναι;», δήλωσε ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1982 στα 500cc και πρόσθεσε: «Αν η FB01 είναι ταχύτατη αλλά δεν καταφέρει να κάνει πέντε συνεχόμενους γύρους, τότε θα έχουμε πρόβλημα, γιατί το θέμα δεν να κάνει έναν καλό χρόνο, πρέπει να είναι ανταγωνιστική, να είναι αξιόπιστη. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό θα κρίνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Think, Marco, think

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: «Ούτε ο Rossi δεν έχει το ταλέντο του Stoner!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα