• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guareschi: «Ούτε ο Rossi δεν έχει το ταλέντο του Stoner!»
Stoner «ψηφίζει» ο Vitto
Νέα 06/03/2010 - 20:21

Ο νέος team-manager της Ducati Μarlboro, Vittoriano Guareschi έπλεξε το εγκώμιο του Casey Stoner.

Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Αυστραλού αναβάτη με την μπολονέζικη φίρμα λήγει και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που τον θέλουν να ακολουθεί τον Livio Suppo στο HRC.
Tην ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν τον Valentino Rossi να ντύνεται στα κόκκινα το 2011...

Ο Vitto ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη Ducati σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό Riders.

«Προς Θεού, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αλλά θα με στεναχωρήσει πολύ αν χάσουμε έναν αναβάτη όπως o Stoner», δήλωσε ο 34χρονος team-manager της Ducati και πρόσθεσε: «Ο Casey έχει ένα ταλέντο που δεν έχω δει ποτέ σε κανέναν άλλο αναβάτη, ούτε και στο Rossi».

Για να τεκμηριώσει την απάντησή του ο Guareschi ανέλυσε κάποιες από τις οδηγικές αρετές του Αυστραλού, του μοναδικού αναβάτη που μπορεί και «τιθασεύει» την ιδιαίτερα απαιτητική Desmosedici: «Ο Casey φρενάρει με την άκρη του δεξιού του ποδιού μέσα στη στροφή και ανοίγοντας ταυτοχρόνως το γκάζι. Έχει την ικανότητα να χειρίζεται τη δύναμη της μοτοσυκλέτας κατά την επιτάχυνση με το πίσω φρένο. Τρελά πράγματα... Όταν μου ζητήθηκε να κάνω κάτι παρόμοιο προκειμένου οι τεχνικοί να συλλέξουν δεδομένα, απάντησα: αν η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τον Casey είναι τέσσερα - πέντε εκατομμύρια ευρώ, κάποιος λόγος θα υπάρχει».

Επόμενο άρθρο »

Δίνει ...εξτάσεις η FB Corse

« Προηγούμενο άρθρο

Jorge Lorenzo: Γοργή βελτίωση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα