• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2/125: Δράση στην Jerez αυτό το Σαββατοκύριακο
Επίσημων δοκιμών συνέχεια
Νέα 05/03/2010 - 18:21

Τριήμερο ραντεβού, από αύριο, Σάββατο, μέχρι και την Δευτέρα (6-9 Μάρτη), δίνουν οι αναβάτες των κατηγοριών Moto2 και 125 στην πίστα της Jerez για τον δεύτερο γύρο των επίσημων δοκιμαστικών. Οι προηγούμενες δοκιμές έγιναν στην Valencia, όπου διαπιστώσαμε πως μερικοί από τους αναβάτες ήδη προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της μεσαίας κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Ομάδες και αναβάτες είχαν στη διάθεσή τους το νέο μοτέρ της Honda και μπόρεσαν να πάρουν μια πρώτη γεύση των καινούργιων δεδομένων.

 

Ο Julián Simón (Mapfre Aspar) έκανε τον ταχύτερο χρόνο, ενώ οι Kenny Noyes (Jack&Jones του Antonio Banderas), Toni Elías (Gresini Racing), Claudio Corti (Forward Racing), Yuki Takahashi (Tech3 Racing) και Alex de Angelis (Scot Racing) όλοι έκαναν κάτω από 1’38’’, πολύ κοντά δηλαδή στους χρόνους των 250cc.

Άλλοι αναβάτες που έδειξαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν το 2010 και έκαναν χρόνους μέσα στους ταχύτερους 10 ήταν οι Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Racing), Fonsi Nieto (G22 HolidayGym), Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) και Yonny Hérnandez (Blusens-STX). Όλοι τους θα είναι παρόντες στην Jerez συνεχίζοντας να βελτιώνουν τις μοτοσυκλέτες του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 11 Απριλίου στο Qatar.

Παρών στις δοκιμές της Jerez θα είναι και ο Ιταλός Roberto Rolfo (Italtrans STR), ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο στα μέσα Φλεβάρη κατά τη διάρκεια ανεπίσημων δοκιμών Montmeló.

 

Από τους 125άρηδες, ταχύτερος στην Valencia ήταν ο Marc Márquez (Red Bull Ajo Motorsport), ακολουθούμενος από τους Efrén Vázquez, Pol Espargaró (αμφότεροι με Bainet Derbi), Bradley Smith και Nicolas Terol (και οι δυό τους με Bancaja Aspar) να συμπληρώνουν την ταχύτερη πεντάδα.

Οι "παλιοσειρές" Esteve Rabat και Sandro Cortese θα επιχειρήσουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, ο Βρετανός Danny Webb το ίδιο, ενώ οι νεαρότεροι Alberto Moncayo, Marcel Schrötter, Adrián Martín και Sturla Fagerhaug θα συνεχίσουν να «εκπαιδεύονται» στα 125.

Επόμενο άρθρο »

Jorge Lorenzo: Γοργή βελτίωση

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Αγώνας στην Ν. Ζηλανδία το 2012;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα