• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Αγώνας στην Ν. Ζηλανδία το 2012;
Νέα 05/03/2010 - 09:40

Την ώρα που η Infront Motorsports ανακοίνωνε, την περασμένη εβδομάδα, ότι ο αγώνας του Phillip Island θα παραμείνει στο καλεντάρι του WSBK μέχρι το 2014, διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες ότι οι αδελφοί Flammini θέλουν να βάλουν και άλλον έναν αγώνα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι ίδιες πηγές θέλουν την Infront να είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες της πίστας Hampton Down. Η πίστα βρίσκεται στην Ν. Ζηλανδία, 60km βόρεια του Auckland και 65 βόρεια του Hamilton. Βεβαίως, πρέπει να γίνουν κάποια έργα επέκτασης της αγωνιστικής διαδρομής, η οποία πρέπει να έχει τουλάχιστον 3,8 km μήκους για να περνάει τις προδιαγραφές της FIM.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχει μια σχετική γκρίνια από τις ομάδες για το κόστος μεταφοράς στην άλλη άκρη του πλανήτη – μιλάμε για τον αγώνα του Phillip Island – όταν το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος (9 από τους 13 αγώνες) γίνεται στην Ευρώπη.

Πιθανόν λοιπόν, η Infront να θέλει να βάλει άλλον έναν αγώνα στην Αυστραλασία, σε κοντινή ημερομηνία με εκείνον του Phillip Island, για να επιμεριστεί κάπως το κόστος.

Επόμενο άρθρο »

Moto2/125: Δράση στην Jerez αυτό το Σαββατοκύριακο

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟGP: Γεγονότα και τροφή για σκέψη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα