• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές Moto2: Ο Simon γρήγορος...
... αλλά ο Elias γρηγορότερος
Νέα 02/03/2010 - 20:05

Ο Toni Elias της Gresini Racing ήταν ο γρηγορότερος της πρώτης μέρας των επίσημων δοκιμών των κατηγοριών 125 και Moto2 στην πίστα της Valencia. Ο Ισπανός γύρισε στο 1’37.530, στο πρωινό session, όταν μοιράζονταν την πίστα με τους αναβάτες των 125cc. O Elias ήταν σταθερός όλη τη μέρα – άλλωστε ο πρωινός του χρόνος ήταν μόλις 0,022 πιο αργός από τον απογευματινό του.

 

Ο Julian Simon (Mapfre Aspar) ήταν εντυπωσιακός το απόγευμα, πλησιάζοντας τον χρόνο του Elias. Ο ταχύτερος γύρος του τον έφερε μπροστά από τον Kenny Noyes (της Jack&Jones του A. Banderas) και τον Claudio Corti (Forward Racing). “Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, μιας και δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Γλιστράει όταν ανοίγω το γκάζι, ενώ και τα ελαστικά δεν είναι ακριβώς όπως θα τα ήθελα. O κινητήρας με ικανοποίησε γιατί λίγο πολύ είχε την ίδια δύναμη με εκείνον που είχαμε (προσωρινά). Βέβαια δεν γνωρίζαμε πώς ακριβώς θα συμπεριφερόταν, αλλά είναι από τώρα σαφές ότι ο κινητήρας κάνει την μοτοσυκλέτα να πηγαίνει καλά και έχει πλάκα” είπε ο Simon που, όπως και όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες της Moto2, είχε την πρώτη του επαφή με τον νέο επίσημο κινητήρα της Honda.

 

Ο Vladimir Ivanov (Gresini Racing) κρατήθηκε στην 5η θέση, όμως ο Ρώσος είχε μια πτώση προς το τέλος της μέρας. Χτύπησε το χέρι του και δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχει στις υπόλοιπες δοκιμές. Ο Ιάπωνας Yukiο Takahashi (Tech3 Racing) βελτίωσε τον χρόνο του προς το τέλος της μέρας, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κολομβιανός Yonny Hérnandez (Blusens-STX). Οι δύο αναβάτες έκαναν τον 6ο και 7ο χρόνο αντίστοιχα.

 

Ο Anthony West (MZ) ήταν πίσω από τον Karel Abraham (Cardion AB Racing), ενώ ο πρώην αγωνιζόμενος στα motoGP, ο Niccolò Canepa (Scot Racing) συμπλήρωσε την δεκάδα. Ο Canepa είχε μια άσχημη πτώση σε ανεπίσημες δοκιμές την περασμένη Τετάρτη στο Misano, αλλά έδειξε ότι έχει συνέλθει.

Επόμενο άρθρο »

Fiat Yamaha: Λιγότεροι μηχανικοί στις δοκιμές για περιορισμό των εξόδων

« Προηγούμενο άρθρο

Carlos Checa: Είμαι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα