• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Carlos Checa: Είμαι εδώ!
Η νίκη στο 2ο σκέλος του έδωσε φτερά
Νέα 01/03/2010 - 12:19

Πριν από λίγους μήνες η καριέρα του Carlos Checa έδειχνε να έχει πάρει την κατιούσα. Όμως με την τρομερή νίκη του στο 2ο σκέλους του αγώνα του Phillip Island ο Ισπανός έδειξε ότι παραμένει ανταγωνιστικός.

Βέβαια μια νίκη σε ένα σκέλος μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, όμως ο Checa είναι ένας αναβάτης που έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει. Το γεγονός ότι η περσινή χρονιά στα SBK δεν ήταν η καλύτερη, οδήγησε σε μη ανανέωση του συμβολαίου του με την Honda Ten Kate. Η μεταγραφή του την Althea Ducati έκανε κάποιους ν' αναρωτηθούν, όμως η καλή εμφάνιση του Checa στον Κυριακάτικο αγώνα είναι ένα πρώτο δείγμα πως το 2010 μπορεί να είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα.

 

“Το δεύτερο σκέλος ήταν τέλειο. Στο πρώτο είχαμε διαλέξει ένα ελαστικό που μάλλον ήταν πολύ σκληρό για τις συνθήκες της πίστας και με δυσκόλευε πολύ στο φρενάρισμα. Στο 2ο σκέλος επιλέξαμε ένα άλλο ελαστικό, καταλληλότερο, και μπορούσα να φρενάρω πολύ καλύτερα. Επίσης κατάφερα να βρω τον ρυθμό μου και προσπερνούσα άνετα. Στον τελευταίο γύρο ήμουν δεύτερος και κατάφερα επιτέλους να περάσω τον Haslam. Ήθελα να το επιχειρήσω νωρίτερα, αλλά ήταν αδύνατον γιατί μου έκλεινε όλες τις πόρτες. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι ο πρώτος μου αγώνας με την Althea και με την Ducati 1198 και φαίνεται πως έχουμε ένα καλό πακέτο για τη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα” κατέληξε ο Checa.

 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Ισπανού στα SBK, μετά το “διπλό” που είχε κάνει στο Miller Motorsports Park με την Ten Kate Honda.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Moto2: Ο Simon γρήγορος...

« Προηγούμενο άρθρο

Jorge Lorenzo: Εργασία και χαρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα